Jump to content

Orgalutran op dag 7 of 8 spuiten??


Nathalie28

Recommended Posts

Hoi meiden,

 

Even een dringende vraag...

Ik ben overgestapt van de deca op de orgalutran.

Ben om eerlijk te zijn vergeten wat dokter S. hierover had gezegd...moet ik dit op dag 7 of 8 spuiten??

En wat is handig, 's ochtends of 's avonds?? 's Avonds spuit ik puregon..

 

Alvast bedankt voor de hulp!

 

Groetjes Nathalie

Link to comment
Share on other sites

Zou het kunnen dat dit persoonlijk is?

Ik moet zelf op de 5e stimulatiedag (1e stimulatiedag is op 2e dag van mijn ongesteldheid gestart)

 

Ik heb de link van het ziekenhuis even voor je opgezocht.....

http://www.umcutrecht.nl/subsite/IVF/IVF/Hormoonbehandeling-IVF/Tijdens-de-hormoonstimulatie.htm

 

Hoop dat het helpt....anders toch naar het ziekenhuis bellen....

Succes...

Link to comment
Share on other sites

Als ik mijn boekje pak dan kan je op dag 2-3 starten met puregon..... Ik ben op dag twee gestart dat was mijn eerste stimulatiedag....dan op stimulatiedag 5 de orgalutran (dat zou dan mijn 7e ongesteldheidsdag zijn als het zo lang zou duren)....

 

Bij jou zou ik zeggen dat je ook op je 5e stimulatiedag zal moeten spuiten....en dat zou voor jou de 8e ongesteldheidsdag zijn (omdat je 1 dag later dan mij begonnen bent).....dus ook gewoon op je 5e dag dat je met je puregon bezig bent ook de orgalutran spuiten (om eisprong tegen te gaan)

Link to comment
Share on other sites

Ik spuit nu ook voor het eerst Orgutran en heb aan het zkh nagevraagd of het inderdaad in je been moet zoals in de bijsluiter staat. Je mag het gewoon in je buik spuiten. Volgens mij moet je het gelijk met de andere spuit spuiten (GonalF in mijn geval), maar dat staat volgens mij in de bijsluiter (die heb ik nu niet bij de hand). Maar anders bel je voor de zekerheid toch even naar het zkh? Dan weet je het tenminste zeker.

Veel succes met alles.

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

hoi Nathalie,

ik ik ben ook onder behandelen in Leiderdorp.

ik heb daar 5 xiui en 3 x ivf gedaan maar zonder resultaat,ik wil okk overstapen naar DD,wat is jou ervaring in DD?ik heb heelveel posttieve ervaring gelezen van andere meiden in dd,wil ik graag van jou ook lezen,

gr eva,

sorry van taal fouten

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use