Jump to content

Profielwerkstuk vruchtbaarheidsbehandelingen


yentl030993

Recommended Posts

Hallo allemaal,

 

Voor mijn profielwerkstuk moet ik dit jaar een profielwerkstuk maken. Ik doe het over 'vruchtbaarheidsbehandelingen'. Hier moet ik ook een onderzoek bij uitvoeren en dat doe ik door middel van een enquête.

 

Ik zou het erg op prijs stellen als u mijn enquête in wilt vullen.

 

De enquête kan gewoon anoniem ingevuld worden en uw gegevens zullen alleen door mij gebruikt worden voor het onderzoek.

 

U kunt mijn enquête vinden via deze link: http://questionnaire.netq-survey.com/0a73cdfb-102e-48bf-ad05-06a7e2abf9dc

 

Alvast hartelijk bedankt voor uw medewerking.

 

Vriendelijke groet,

Yentl

Link to comment
Share on other sites

Lieve mensen,

 

Heel erg bedankt voor jullie moeite. Nu wil alleen het geval dat die site wat tijd nodig heeft gehad om die link te acctiveren, terrwijl ik dacht dat dat allang gebeurd was. Ik heb jullie reacties dus niet doorgestuurd gekregen.

 

Ik begrijp dat er veel tijd is gaan zitten in het invullen van de enquete. Als jullie willen, kunnen jullie hem nog een keer invullen (hij is nu getest), maar dat hoeft natuurlijk niet!!

 

Het spijt me heel erg voor de moeite die jullie hebben gedaan om hem in te vullen, maar toch bedankt dat jullie mee wilden werken aan mijn onderzoek!

 

Vriendelijke groet,

Yentl

Link to comment
Share on other sites

Hey Meid,

Ik kan hem niet nog eens invullen ik krijg dit : Deze vragenlijst is al eens ingevuld vanaf deze computer. Het is niet mogelijk om de vragenlijst nogmaals in te vullen. Bedankt voor de medewerking.

Dus kan hem niet invullen.

Succes ermee !!

Link to comment
Share on other sites

Ik zal de enquête op dit forum zetten, zodat de mensen die hem willen invullen, hem hier kunnen invullen. De site werkt niet helemaal mee, helaas!

 

 

1. Hoe lang heeft u geprobeerd om (natuurlijk) zwanger te worden?

 

 

 

2. Heeft u al veel onderzoeken ondergaan?

 

 

 

 

3. Welke conclusie(s) is/zijn daaruit getrokken?

 

 

 

 

4. Met welke behandeling bent u bezig, welke behandeling(en) heeft u al ondergaan en welke behandeling(en) wilt u nog ondergaan als de behandeling waar u nu mee bezig bent niet werkt?

 

 

 

 

5. Heeft u al een kind gekregen door middel van (een) vruchtbaarheidsbehandeling(en)? Zo ja; door welke behandeling? Hoe lang heeft dat geduurd?

 

 

 

 

6. Alleen invullen als u meer kinderen heeft gekregen door middel van vruchtbaarheidsbehandelingen. Door middel van welke vruchtbaarheidsbehandelingen heeft u kinderen gekregen? Welke behandeling had bij u het snelst resultaat en hoe lang duurde het voordat het resultaat had? Welke behandeling had het minst snel resultaat en hoe lang duurde het voordat het resultaat had?

 

 

 

 

7. Hoe heeft u de behandeling(en) ervaren?

 

Alvast bedankt!

 

Vriendelijke groet,

Yentl

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use