Jump to content

bloedverlies wd 3 cryo


Daisydoo

Recommended Posts

hoi meiden,

 

ik ben op het moment erg onzeker dus ik hoop dat jullie wellicht mij iets geruster kunnen stellen. vorige week hebben we 2 goede kwaliteit embryo's teruggeplaatst gekregen. cryo's. Dit allemaal in eigen cyclus(alleen 1 pregnyl injectie voor eisprong). Vond ik een prettig idee even zonder hormonen. Nu heb ik vanaf wd 3 wat waterig lichtroze bloedverlies. voornamelijk 's morgens, en soms een veeg bij het plassen en af en toe een enkele druppel in het toilet. inmiddels wd 5 en dit blijft zo doorgaan. verder wat pijn in mijn onderrug met uitstraling naar spierpijn in mijn bil.

 

Herkend iemand dit? ik heb het gevoel dat mijn poging al bijna voorbij is.. nu op cyclus dag 26. a.s donderdag is het 2 weken na de pregnyl injectie.

 

Vinden jullie dat ik het ziekenhuis hierover moet bellen? heeft iemand anders dit ook meegemaakt?

 

dank jullie wel alvast!

Link to comment
Share on other sites

Hou Daisy,

Ik heb ook zoiets soortgelijks gehad. Alleen Pregnyl en 5 dagen na de tp werd ik al ongi. Ik hoop niet dat dit bij jou het geval is.

Omdat je al verder in je cyclus bent en de cryo al wat ouder is kun je dus eerder ongi worden dan bij een verse tp.

 

Succes.

Link to comment
Share on other sites

hoi Sylvino,

 

dat klinkt niet zo best! wat snel dat je al ongesteld werd... kwam het overeen met je normale cyclus? de embryo is op de juiste tijd in mijn cyclus teruggeplaatst net zoals hoeveel dagen oud ze waren.. dus daarom lijkt het mij zo gek als ik nu al ongesteld word...

Link to comment
Share on other sites

He spannend en onrustig zo!

 

Ik had bij 2 cryo's dag 3 wat geel/bruin verlies en bij mij bleek het raak. Maar het stopte wel. Het kan ook een innesteling zijn.

 

Ik teste op dag 7 al licht pisitief en dag 8 duidelijk. Nog een volhouden! En zoals Syl zegt even overleggen met ziekenhuis wellicht.

 

Toi toi toi!

Link to comment
Share on other sites

Ohh wat spannend! Hoor vaak in een dergelijke situatie dat het ook nog een innestelingsbloeding kan zijn. Wil je natuurlijk geen valse hoop geven, maar zolang de hel nog niet echt is losgebroken zou ik zeker nog niet bij de pakken neer gaan zitten!

Link to comment
Share on other sites

@ sylvino, ik ga zelf niet meer testen.. menstruatie was zo heftig dat het mij wel duidelijk was!

 

@ Rachel, ik had nu een poging zonder hormonen.. dus ook geen utrogestan. misschien is dat wel een goede tip voor volgende keer. ik probeer de progynova te vermijden omdat ik daar zo ontzettend moe van ben!

Link to comment
Share on other sites

Ik zou ook zeker nog even testen.. Aan je handtekening te zien heb je er 2 teruggeplaatst gekregen.. Ik wil zeker geen valse hoop geven maar voor hetzelfde geld is 1 van de 2 wel blijven plakken.. Alleen een test kan je uitsluitsel bieden.. Heel veel sterkte in elk geval!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use