Jump to content
Sign in to follow this  
vrouwtjetheelepel

Iemand bekend met voetreflexmassage icm met ICSI

Recommended Posts

Uiteraard vooraf aan de behandeling vooral ter ontspanning.

 

Ik heb gelezen op internet dat het ook een positieve bijdrage kan leveren aan de behandeling, maar hoor graag van mensen die er ervaring mee hebben of van andere mensen gehoord hebben of dat geholpen heeft..?

 

Gr Chantal

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik heb juist gehoord/gelezen dat je dit juist moet mijden en dat dit de innesteling kan beïnvloeden op een negatieve manier.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hallo vrouwtje Theelepel,

 

Ook bij mij werkt het tot op heden nog niet, ook al ga ik ruim 2 jaar hier heen. Ik had namelijk ook gelezen in een boek dat het zou werken.

Maar het is wel heerlijk!

Mijn therapeut wilde de 1e weken na de TP niet voetreflexen, ook al had ze het bij de bond nagevraagd en zou het geen kwaad kunnen.

 

Groetjes Lottepot

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi lottepot en silvino,

 

Ik hoop dat het mij in eerste instantie een hoop rust in mijn lichaam zal geven, ik zie het niet als wondermiddel maar als het een positieve bijdrage kan geven is dat fijn.

 

Ik heb niet veel gelezen over dat het slecht kan zijn, ik weet wel dat het masseren van een bepaalde plek baarmoederkrampen kan veroorzaken, mischien bedoel je dat je dat heb gelezen Silvino.. Maar ik ben ook niet van plan om het te doen als we middenin de punctie en wachtwekentijd zitten.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hallo allemaal,

 

Ik ben zelf voetreflex therapeute gespecialiseerd in het ondersteunen bij IVF en ICSI behandelingen. Ik heb al veel vrouwen begeleid bij hun behandelingen, ik zie hele mooie resultaten met voetreflex. Ik denk dat het zeker een bijdrage kan leveren in het ondersteunen bij een IVF of icsi behandeling.

Het geeft sowieso veel ontspanning wat erg belangrijk is wanneer je in een IVF of icsi traject zit.

Ik wens jullie allemaal veel sterkte en succes toe!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this   • Posts

  • Ja, dat rekenen doen we hier allemaal wel, zijn we experts in geworden intussen.. 😉 Het gaat idd supersnel allemaal, kan het soms amper bijhouden, maar het is ook wel heel bijzonder en leuk. Ja, over 3 weekjes vlieg ik al gewoon die kant op. Ben zo benieuwd hoe het allemaal gaat. In de wacht duurt de tijd idd lang, vooral die wachtweken zijn vreselijk. Maar nu als ik dan terug kijk is het allemaal toch weer snel gegaan. Helemaal mee eens ja, zijn een leuk stel geworden zo, delen lief en leed, ben blij met jullie allemaal! Het is heel fijn om zo'n proces niet volledig alleen te hoeven doen, maar dit te kunnen delen met meiden die precies weten wat het is en hoe het voelt. Ik heb toch wel een wolkje gereserveerd hoor, naast jouw wolkje @Marsukar eentje die groot genoeg is om ook @Onzefamilie en @Nora90 te kunnen vervoeren... 💞💞💞💞  
  • Snap dat je al aan het rekenen bent hoor @Kitje.😃 En qua eitjes.. tja... als je het geld hebt en je krijgt nu deze kans... maar goed.. je kunt idd een hoop andere dingen doen voor het geld..Volg je gevoel!  Wat komt het dichtbij nu. De 19e gewoon vliegen! Dat is echt al snel! Zo spannend!!!  @Onzefamilie Ook april is het zo. Tijd gaat zo snel (al voelt het niet zo als je wacht natuurlijk). Wel fijn dat je er naar toe kunt leven. Proef weer hoop bij iedereen en dat is wel heel fijn!  We zijn ook wel een leuk stel allemaal zo samen. Steunen elkaar in goede en slechte tijden. Heel mooi en heel fijn 😊. Hoop dat jullie allemaal straks lekker op de wolk komen. Dat verdienen jullie echt zo!!
  • Ja, haha, dat blijft leuk he? Dat rekenen....  De laatste kans voor dit jaar is het dan, jij tjoept alweer naar 2021... Dus  dan loop je een week of 4 achter op mij dan, als alles hier lukt tenminste. Dan ben ik of heel blij of in zak en as als jij je tp hebt. 10 Dagen ongi ja? Pff, heftig zeg. Hier 4/5 dagen, ligt er beetje aan hoe laat het doorbreekt. Nu was het gister in de avond, dus dan is het 5 dagen, komt het in de ochtend dan 4. Dag 2 hier. Hahaha, ja, zal het ze doorgeven, die vallen van de stoel dan. Kon er wel om lachen, grapjes houden het luchtig. 😃 Vind het fijn om te horen dat jullie er weer voor gaan en dat het beter met je gaat. Hopelijk sluit Nora dan ook vlug aan.  
  • Hahah Ja dat voorrekenen  wanneer uitgerekend ben je dan. Ik ben nu ongi dag 4, ben meestal 10 dagen ongi.    Moet dan weer wachten tot eerste dag volgende  ongi. Zodat ik dan die ronde mee mag. Dus tp in april geschat door mijzelf rond 14 april  en dan test rond 30 april. Wat spannend  allemaal lijkt wel of jij nora marsukar en ik zei de gek een stelletje zijn.   Dus zeg maar tegen je collegas dat je een relatie hebt met 4 vrouwen waarvan 1 zwanger 1 met kids 2 die zwanger gaan worden     Hahaha even grapje we gaan er voor
  • Oh, trouwens, dat wat jij zegt Onzefamilie dat zei de arts in NL ook, ik zou de eerste keer eentje doen en mocht het niet lukken kun je altijd nog 2 doen de keer daarna zei ze, maar dat hoef ik nu nog niet te beslissen gelukkig, heb nog eventjes tijd daarvoor. Net ff gekeken welke datum ik dan uitkom als het lukt... 6-12-2020...  Zwangerschapstest moet ik dan doen op 2 april, met een bloedtest.
 • Topics

×

Important Information

Terms of Use