Jump to content

Toch verder met enige cryo uit IVF 3 van 2209


Yvonne1
 Share

Recommended Posts

Hallo allemaal, nadat wij in september 2009 onze laatste IVF poging hadden gedaan waren wij er helemaal klaar mee en vooral ik. Het was weer zo'n teleurstellling dat het niet gelukt was. Zeker omdat in de zomer van 2009 mijn beide eileiders verwijderd waren omdat ik hydrosalpinx had. De twee IVF pogingen die ik ervoor had gedaan inclusief alle cryo's waren eigenlijk voor niets geweest, dat zei Dr. Jansen van de Reinier de Graaf groep in Voorburg. Wij hadden zo veel hoop op IVF 3, maar toen deze ook mislukt was wilden wij niet meer door gaan.

 

Wij hebben nog wel een cryo uit IVF 3 en deze wil ik dit jaar na onze huwelijkreis terugplaatsen. Ja, ik ben onlangs getrouwd op 11-11-11. In ieder geval is 1 van mijn dromen uitgekomen en dat was ons droomhuwellijk. Wij gaan nog op huwelijksreis op 4 februari naar Mexico en Hawaii en ook dat is een droom die uitkomt. Maar de mooiste droom, de kers op de slagroom zou toch een kindje krijgen zijn. De rust is goed geweest en er zijn een heleboel mooie dingen gebeurd in ons leven en nu zijn we er nog meer klaar voor dan ooit te voren. Dus wij gaan er weer voor, moet zeggen het is er nu echt op of onder voor mij dit jaar. Ik ben inmiddels 37 geworden dus ik heb ook niet echt veel tijd meer.

 

Ik heb donderdag een gesprek met Dr. Jansen over hoe en wat en dan wil ik kijken of ik de terugplaatsing van de cryo in maart kan krijgen. Wij hebben ook al besloten dat als de cryo niet lukt dat wij dan nog een poging zelf gaan betalen. Maar ik wil wel eerst deze cryo een goede kans gaan geven. Ik vind het weer reuzespannend en wil weer lief en leed gaan delen op deze site met jullie. Ook ben ik benieuwd wie er nog meer een cryo laat terugplaatsen in de periode maart. Onze cryo ligt al een tijdje ingevroren, zo'n 2,5 jaar! Ben ook benieuwd hoe lang jullie cryo's liggen ingevroren.

 

Hopelijk wordt 2012 een zeer vruchtbaar jaar voor ons allemaal!!!!:duimen draaien:

Link to comment
Share on other sites

Heej Yvonne, klopt het dat we samen op het forum zaten? Wel raar te bedenken dat ik imiddels 2 zoontjes(de jongste net 2enhalf week oud) heb en jij nog met lege handen staat..

Ik wens je heel veel suc6!

 

liefs

Desiree

Link to comment
Share on other sites

Heej Yvonne,

 

Wat knap dat je je droom nog een kans gaat geven!!

Ik wens je heel veel succes met de cryo's! Houd moed, want het kan echt met cryo's. Ik heb nu een zoon van 2 weken oud en dat was ook een cryo!!

 

Liefs Elke

Link to comment
Share on other sites

Bedankt voor jullie steun en support meiden!

 

Hoi Dees, wat gaaf dat je weer een zoontje hebt gekregen! Nog gefeciteerd meid, echt super en dat van je cryo. Zo zie je maar dat cryo's ook lukken. Is deze cryo uit je poging waar ook je eerste zoon uit is onstaan?

Wij hebben gisteren een gesprek gehad met dr. Janssen en hij zei dat ik nog een heel mooi cryo in de vriezer heb, hij is negencellig en kwaliteit 2. Maar ja, uiterlijk zegt niet alles zoals we allemaal weten. Ik ga er wel helemaal voor. Wij gaan eerst op huwelijksreis in februari en dan de eerste keer als ik mijn menstruatie moet krijgen na de vakantie, zal ergens half maart zijn begin ik met hormonen want ik ga de cryo in eigen cyclus laten terugplaatsen. A.s. maandag nog 10 buisjes bloed laten afnemen voor allerlei onderzoeken en daarvan krijg ik de uitslag over een paar weken. Ik heb al visolie gekocht en foliumzuur. Ook ga ik acupunctuur doen als ik terug ben van de huwelijksreis. Dus ik ga zelf er alles aan doen wat je maar kan doen! Mocht het allemaal niet baten, dan gaan we nog een poging zelf betalen.

 

Liefs,

Yvonne

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share • Posts

  • Hai goedemorgen dames, na lang wachten is op 5 Juli onze zoon geboren. Het is een heftige maar mooie bevalling geweest.    Hopefullness, zie na jou berichtje van 27-04 geen nieuwe meer. Hoe is het gegaan?
  • Proficiat @Chrissy wat een fantastisch nieuws! 8 Weken alweer, wat gaat het snel he? Fijn dat ze niet zo groot was als vantevoren ingeschat, bij mij viel het ook reuze mee, ze zat op de +1 lijn dus dat is helemaal prima, die heeft ze een poosje gevolgd, daarna ging ze aan het dalen, nu zit ze tussen 0 en -1 vinden ze ook prima. Ze ontwikkeld zich goed, plast en poept, met borstvoeding zien ze dat wel vaker dat ze in het begin heel hard groeien en dat het later stabiliseert. Ze krijgt inmiddels ook hapjes natuurlijk, ze is nu bijna 7 maanden en heeft maatje 68 weegt ruim 7 kg. Ik heb even nagekeken wat zij woog met 8 weken, ze was toen ook 5 kg, toen zat ze nog op de +1 lijn ongeveer. Ze hebben je wel lang door laten lopen zeg, jeetje, waarom doet een ziekenhuis niet wat een fertiliteitsarts adviseert? Dat zeggen ze toch niet voor niks? Gelukkig dat het uiteindelijk wel goedgekomen is, maar dat je hebt moeten praten als brugman zal niet fijn geweest zijn. Ik had gelukkig een gynaecoloog in het ziekenhuis die dat zelf al bedacht had, ze zei hetzelfde als jouw arts, niet voorbij de 40 weken laten gaan, eerder inleiden. Gelukkig dat je nog een fijne bevalling hebt gehad uiteindelijk, ja, wat is fijn, een bevalling is nooit fijn denk ik, maar als je er met een goed gevoel op terugkijkt dan is het goed toch? En dat je de zwangerschap aan het eind beu was moet je je niet schuldig over voelen hoor, dat heeft iedereen! Ik ook! We wilden dat heel graag idd, maar die laatste loodjes zijn heel zwaar, voor iedereen, de zwangerschap is ook enkel een doel om dat te verkrijgen wat je graag wil, een kindje en dat is ons mooi gelukt! Wat een stomme opmerking van die kraamverzorgster, alsof je daar op zit te wachten en alsof wij, iets minder piepjonge moeders al een soort van oma's zijn. Tegen mij zeiden ook veel mensen... Maar je bent een stuk ouder nu! Ja? En? Dus? Ik ben gezond, dus? Heb er niks mee geleden met de bevalling en kuierde zelf naar het bureau voor de 2 weken afspraak daar (half uurtje lopen enkele reis). Ik voelde me prima, zij deed het goed en de gebroken nachten vond ik ook reuze meevallen. Het leek wel alsof iedereen er een punt van maakte behalve ik. Die arts had helemaal gelijk. Mijn huisarts zei destijds, de kansen zijn misschien niet hoog, maar als je niks doet is het sowieso 0. Elke kans, hoe klein ook, is een kans. En zie, je grootste wens is in vervulling gegaan, met IUI notabene! Niet eens IVF. Ik sluit me helemaal aan bij jouw woorden Chrissy, neem alle kansen die je krijgt met beide handen aan, laat die artsen maar lullen! Geniet van je wondertje, maar dat komt vast goed.   
  • Lieve allemaal,  Het is alweer bijna 8 weken geleden, maar eind mei is ons mooie meisje geboren. Gezond en wel! En.... Ze was ook helemaal niet zo groot als ze werd ingeschat! Was dat bij jou ook niet zo @Kitje? Inmiddels is het een flinke dame die al 5 kilo weegt hihi.   Uiteindelijk wel ingeleid, maar toen liep ik al bijna tegen de 40 weken. Zat er ook behoorlijk doorheen tegen het einde en voelde me daar ook weer slecht over, want ik wilde dit toch zo graag? Nog moeten praten als brugman om uiteindelijk op tijd ingeleid te worden. De fertiliteitsarts had ons namelijk benadrukt om niet langer dan 40 weken door te lopen ivm de achteruitgang van de placenta, maar hier in het ziekenhuis wilden ze daar nog niet zo aan zucht...  Uiteindelijk wel een hele fijne bevalling gehad (tenminste, tot zover dat kan) dus het ziekenhuis heeft het weer een beetje goed gemaakt met me 😉 Ik was ook heel snel weer hersteld na de bevalling. Ik hoor het de kraamverzorgster nog zeggen tegen mijn man: "Ze herstelt heel snel voor een oudere moeder". Jawel, wij oudere moeders kunnen dat gewoon 💪 Deze tijd denk ik nog regelmatig terug aan vorig jaar rond deze tijd.... Toen net de deceptie in het ziekenhuis achter de rug en net aangeklopt bij de fertiliteitskliniek. Nog al die onzekerheid of onze grootste wens ooit nog in vervulling zou gaan. Het verdriet en toch ook weer de hoop die ze ons in de kliniek weer gaven. Ik hoor het de oudere arts nog zeggen: :"Je moet altijd hoop blijven houden". En inmiddels ligt er een mooi en heel gezond meisje in mijn armen.  Meiden die hier nog meelezen: Houd vol! Net na mijn 42ste verjaardag ben ik zwanger geraakt van een gezond kindje. Het is dus zeker mogelijk en laat je niks aanpraten door artsen die het denken beter te weten.     
  • Helaas is het hier heel stilletjes de laatste tijd @Mini123 maar fijn te horen dat je wat aan de informatie hebt gehad die wij allen gepost hebben hier. Het zijn voornamelijk eigen ervaringen en onderzoeken dat we gedeeld hebben, hopelijk heb je er wat aan. Ik ben momenteel niet in traject, ik ben een half jaar geleden bevallen van een gezonde dochter, heb nog wel een cryo, maar ik heb momenteel nog geen plannen deze te laten terugplaatsen, maar misschien dat er nog meiden aansluiten hier die wel in traject zitten, ik heb het als heel prettig ervaren om mijn ervaringen en gevoelens te kunnen delen met mensen die weten en snappen wat er in je omgaat, het is geen gemakkelijk traject, met veel ups en downs, hoop en verdriet. Ik wens je heel veel succes toe met je eerste ICSI traject, je zal binnenkort wel een echo hebben denk ik om te kijken hoeveel eitjes er groeien bij je, hopelijk heb je flink veel eitjes om te oogsten! Als je zin hebt kun je altijd een berichtje achterlaten hier om te laten weten hoe het met je gaat, ik kom af en toe nog weleens kijken, maar ben niet zo heel vaak meer online hier. Groetjes!
  • @Hopefulness hoe is het afgelopen meis? Ik kon een tijdje niet inloggen en kan niet zien of ik wat van je berichten gemist heb.    
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use