Jump to content

Opzoek naar een super origineel kraamcadeau??


saantje83

Recommended Posts

Ik maak al 2 jaar super originele kraamcadeaus voor aanstaande moeders, voor een babyshower ik heb regelmatig klanten die bestaan uit zus man broer vriendin of nicht van een zwangere...ook moedersvan de zwangere dames benaderen mij regelmatig.

 

aangezien ik zelf in de medische molen zit helaas! weet ik ook hele mooie originele pakketjes samen te stellen die precies aansluiten op een zwangere vrouw die zo lang is bezig geweest met ivf enz... en nu misschien eindelijk zwangeris of nog niet...

 

 

Voor de aanstaande vaders maak ik ook originele pakketjeswant ook zij maken dit moeilijke traject mee.

En om niet te vergeten pakketjes voor als mensen beginnen met zo een moeilijk traject om hun een steuntje in de rug te bieden.

 

Is je vriendin al bevallen dan maak ik aan de hand van de info overde aanstaande mama en papa ook een mooi samen gesteld pakketje.

 

Het mooie is dat ik deze pakketjes maak die binnen ueigen budget vallen.

 

Zo kan het varieren van 50 tot honderden euros.

 

Ik stuur je als eerst een vragenlijst op via mail of de post wat voor u het beste uitkomt. Waarin vragen staan over de aanstaande ouders.. Op basis daarvan maak ik baby pakketjes.

 

Ik beloof u na aanleiding van mijn ervaring dat u versteld zult staan van wat ik samenstel voor de aanstaande ouders.

 

De meeste mensen geven een babypakje of kadobon... maar jij zult aankomen met iets wat precies aansluit op de wensen van de moeder. Iets persoonlijks

iets wat ze nog nooit hebben gehad.

 

voor meer info of interesse graag een privebericht

 

vriendelijke groeten saantje

Edited by saantje83
informatie toegevoegd
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use