Jump to content

gestart met lucrin, wie ook?


schorpioentje

Recommended Posts

Hey hoi,

 

Ik heb ervaring met Lucrin! Ik heb nu net drie maanden achter de rug! Vorig jaar ook 3 maanden gehad, voor Iui traject. Toen heeft het vrij lang geduurd voordat ik ongesteld werd. Nu gekregen voor IVF. En dan wachten ze niet op ongesteldheid! Dat is wel fijner! Ik vind het namelijk te lang duren qua bijwerkingen. Deze krijg je na 1maand ongeveer al. Vond ik zelf nietprettig! Maar je doet het voor een goed doel. Waarom heb jij Lucrin gekregen? en je merkt er nog Niks van denk ik?

Nou als je wat wilt weten of wat kwijt wilt, ik denk dat ik je wel kan begrijpen.

 

Groetjes!

Link to comment
Share on other sites

Hallo applsientje,

 

fijn om te lezen dat er meer zijn die lucrin gebruiken. Wat waren de bijwerkingen bij jou? Ik heb afgelopen donderdag de eerste spuit gehad. Dit ivm endometriose. Wel spannend allemaal, nu maar hopen dat de rest van de onderzoeken gunstig uit vallen. Dan kunnen we over 3 maanden beginnen met de 1ste IVF.

 

Succes met jullie behandeling.

Bedankt voor de reactie.

 

Groetjes

Link to comment
Share on other sites

Hoi Anja,

 

Ik heb ook Lucrin gebruikt, in totaal 7 maanden, behoorlijk lang dus. Ook vanwege endometriose maar ook vanwege een myoom. Na die 7 maanden gelijk doorgegaan met de ivf-poging (in mijn geval poging 2) en die was raak! Ik heb nu een mooie zoon. De bijwerkingen van Lucrin vond ik meevallen maar ik heb wel veel last gehad van opvliegers. Daarnaast kreeg ik op een gegeven moment ook wel last van mijn gewrichten maar ja, ik heb dan ook wel heel lang lucrin moeten gebruiken. Ik hoop dat bij jou de bijwerkingen zullen meevallen!

Link to comment
Share on other sites

Hoi Laika,

 

wat fijn om te horen dat je een zoontje hebt. Dat geeft wel weer wat extra moed. Ik heb de komende maand nog een aantal onderzoeken om vast te stellen waar de endo allemaal zit. Hopelijk valt het allemaal mee en kunnen we gewoon direct door met de IVF, zonder operatie. Dus is nog wel even een spannende tijd. Had je direct vanaf de eerste spuit al last van de opvliegers?

Fijn om met mensen in contact te komen die hetzelfde mee maken of hebben gemaakt.

Bedankt voor je reactie.

 

Groetjes.

Link to comment
Share on other sites

Hey laika.

 

Behoorlijk lang. Ik vind de drie maanden echt al te lang. Schorpioentje je moet het gewoon over je heen laten komen. Iedereen heeft weer eigen bijwerkingen. Ik voelde ze vaak pas rond de tweede spuit. Opvliegers en totaal geen zin in intimiteit. Bij mijn tweede keer waren die opvliegers weer anders dan de eerste keer. Verder geen last van stemmingswisselingen lof andere dingen. Wel goed te lezen dat meer mensen dit krijgen ook n.a.v endo. En ook een succesverhaal te lezen. Ik ben benieuwd hoe jij het gaat ervaren. Ik kon er nooit veel over inden en goed van je om een topic te openen!

 

Groetjes!

Link to comment
Share on other sites

 • 11 months later...

Hoi,

 

ik heb vandaag mijn spuit lucrin gekregen, deze werkt 3 maanden. Dit omdat ik endometriose heb en we met IVF gaan starten (na deze 3 maanden). Ik hoop dat de bijwerkingen meevallen, zie er wel een beetje tegenop. Maar ja dat heb ik er wel voor over en ik weet dat de bijwerkingen over gaan.

Link to comment
Share on other sites

Ik heb meerdere keren lucrin gebruikt, maar puur voor de endometriose. Niet bij de ivf behandelingen. En moest altijd mijn menstruatie afwachten voor ik met icsi/ivf begon.

Nu al weer 5 maanden aan de lucrin. Wel elke keer 1 maands depot.

 

Helaas geen kindjes.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use