Jump to content

nahoeveel dagen na tp 2cryos zw symptomen?


saantje83

Recommended Posts

goedenavond meiden,

 

gisteren 2 cryos terug geplaatst gekregen.

heb nu al steken in me onderbuik...

misschien omdat ik hier teveel oplet..

 

maar ben zo benieuwd na jullie ervaringen met een cryo tp van2 cryos..

na hoeveel dagen nestelt deze zich in? en na welke symptomen hadden jullie achteraf positief getest.

 

ik haaaaaaaaaaat de wachtweken.....

Link to comment
Share on other sites

Hee Saantje,

Ik reageer even in je eigen topic na je reactie op het wachtbankje van maart. Bedankt voor je felicitaties, ik ben er ook heel blij mee maar nog wel afwachtend tot zondag, de officieel testdag, dan pas is het écht!

 

Ik heb 1 cryo teruggeplaatst gekregen, de andere was uit elkaar gevallen bij het ontdooien. Dezelfde dag en de dag erna had ik wat last van mijn buik, een rommelig gevoel. De eerste week verder geen klachten of rare dingen, tot wd 6. Toen kreeg ik een licht zeurende pijn in mijn onderrug en daar heb ik nu nog wel wat last van. Verder sinds wd 8 een rommelende buik en een vreemd 'ploppend' gevoel. Kan het niet echt omschrijven maar het is geen pijn maar meer een raar gevoel.

 

Ik heb geen zware klachten hoor, gewoon wat vreemde gevoelens.

 

zoals je kunt lezen heb ik op wd 9 (in de avond) een eerste positieve test gedaan.

 

Succes met je wachtweken en probeer het vol te houden!!!!!!

Link to comment
Share on other sites

Ik had na 2 dagen licht bruin verlies, 4 dagen last van tepels (kort), het positieve gevoel kakte in op dag 5, om op dag 6 volledig terug te keren. Dag 7 licht positief getest! Was van 2 ruim 5 dagen oude cryo's, zwanger van 1.

 

Succes!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use