Jump to content

Laag Hcg


Femke1982

Recommended Posts

Lieve meiden,

 

Vandaag bloedtest gehad in zh! 13 maart TP gehad van blastocyste! Nu werd ik gebeld dat mijn hcg vandaag (wd13) 113 was! 150 is gemiddeld! Moet nu as maandag terugkomen! Mij klinkt 113 zeer laag in de oren! Iemand ervaring?! Testen kleuren wel steeds donkerder, maar daar heb ik niet zoveel vertrouwen in! Wachten, wachten, wachten......!

 

Lfs Femke

Link to comment
Share on other sites

Hi Femke,

 

Ik heb 9 dgn na mijn cryoterugplaatsing (10 cellig) een bloedtest gedaan mijn mij hcg was 23. 3 dgn later 127 en het ziekenhuis was super tevreden! Mijn testen worden ook steeds duidelijker en heb er echt wel vertrouwen in hoor. Bij mijn 1e zwangerschap had ik 9 dgn na de terugplaatsing een hcg van 66 en 3 dgn later 195. Elke zwangerschap is anders en de arts heeft mij gezegd dat een waarde van boven de 20 9 dgn na de terugplaatsing een hele mooie waarde is!

 

Heb vertrouwen hoor meid!

 

Liefs

Link to comment
Share on other sites

Hi meiden, dank voor de reacties! Van jou, mamma van Roos, klinkt positief! Ik ben als een gek gaan googlen, niet verstandig :-), maar de moed zakt me af en toe in de schoenen! Ik ben al ontzettend bevoorrecht met een wonder, en ik wil niet klagen en juist positief zijn, maar ik merk dat die onzekerheid me toch meer doet dan verwacht! We hopen op een mooie stijging! Houd jullie op de hoogte! Liefs

Link to comment
Share on other sites

Hi Femke,

 

Dat googlen ken ik hoor! Heb ik ook zoveel gedaan en ik werd er steeds super onzeker van :( Ik denk dat je waarde echt wel mooi is. Het ligt toch niet zo ver van het gemiddelde en misschien is het iets later ingenesteld en is het daarom wat lager? Heeft het ziekenhuis er wat van gezegd dan?

 

Ik vind zeker niet dat je klaagt en ook de wens voor een tweede kindje is heel sterk! Tuurlijk hebben we ( ik heb een dochtertje via icsi van bijna 1) al het geluk van een kindje maar we willen er ook heeeeeeel graag nog 1. Dat kan je net zo onzeker zijn toch?!

 

Wanneer ga je weer bloedprikken? Ik stuur je vanuit hier een hele dikke digitale knuffel en duim ook voor een vette stijging van je hcg!!

 

Liefs

Link to comment
Share on other sites

Hi!

 

Dankjewel voor je bericht! Zh geeft aan dat het alle kanten op kan gaan, maar dat 113 wel aan de lage kant is! Verder kunnen ze er ook niets over zeggen en is het afwachten! Ik moet maandag weer komen! Spannend! Het is een beetje bezinken, maar kan de week niet omkijken :-)!

 

Hoe voel jij je? Kan je al een beetje genieten? Luefs

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use