Jump to content

klachten na miskraam?


Recommended Posts

Vorige week dinsdag hebben we de miskraam opgewekt dmv medicatie. Na een paar uur kwam het op gang en ben ik flink wat bloed en stolsels verloren. Ik heb het idee dat ik ook 'alles wel ben verloren'. Het bloedden is bijna afgelopen dus het verloopt heel normaal naar mijn idee.

Toch heb ik sinds een dag of 3 pijnlijke plekken in mijn buik. Als je er tegen aan komt voelt het als een blauwe plek. Vlak boven mijn navel zit een pijnlijk knobbeltje. En rechts thv mijn eierstok doet het pijn met bukken of rekken net alsof er iets in de knel komt. Herkent iemand dit?

Maandag moet ik voor de nacontrole komen en dan zal ik het zeker vragen maar tot die tijd vraag ik het me af wat het kan zijn.

Link to comment
Share on other sites

Hoi Linda,

 

Wat verdrietig dat je zwangerschap niet goed is gelopen.

Zoals jij het omschrijft herken ik het niet direct. Baarmoeder was bij mij na beide miskramen wel nog heel gevoelig, op momenten zelfs echt pijnlijk. Maar de plekker die jij beschrijft herkenm ik niet.

 

Sterkte!

IVFSH

Link to comment
Share on other sites

Hi, Ik heb rond dezelfde tijd ook een mk gehad! Weet niet hoever je was, ik was 7 weken! Bij mij is het zelf op gang gekomen! Ik heb ook nog veel pijn in mijn buik, maar niet op specifieke plekken! Heb je nog bloedverlies? Misschien even zh bellen!? Liefs

Link to comment
Share on other sites

Sterkte meiden...veel mensen hebben niet in de gaten dat je eigenlijk na een miskraam dezelfde klachten hebt als na een bevalling.. het samentrekken van de baarmoeder en de hormonen die nog door je lijf gieren en eruit willen... Ik heb alle keren zeker 3 weken klachten gehouden totdat het HCG helemaal uit mijn lichaam was, gelukkig was mijn cyclus wel vrij regelmatig gebleven erna.. Maar ik heb geen pillen gehad om het op te wekken en die klachten van harde knobbeltjes ken ik ook niet..Ik wens jullie allemaal sterkte en heel veel succes voor de volgende poging..

Link to comment
Share on other sites

hoi, ik heb ook een mk gehad ook met pillen

Mijn advies is snel naar je arts gaan,want het kan zijn dat er nog stukken in je baarmoeder zitten en dat ze niet meer eruit kunnen. Let vop dat je geen korts krijgt.

Succes en veel sterkte met je verlies,

Gr.,Violeta

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use