Jump to content

eerst gevoelige borsten nu niet meer, help


Franny

Recommended Posts

Wie herkent dit? Ik had tot gisteren best gevoelige borsten en vergrote tepels, maar sinds vanmorgen eigenlijk niet nmeer. Laatste Pregnyl is afgelopen woensdag gezet. Is dit een slecht teken??? Ik zit in mijn 2e wachtweek en wordt een beetje gek van al dat gerommel in mijn buik wat op menstruatieklachten lijkt, heb echt het gevoel dat het elk momnet kan gaan starten. Wel ben ik nog steeds wat licht misselijk en duizelig.

 

Ik hoor graag dat er onder jullie vrouwen zijn die dit herkennen maar toch zwangerschap bleken.

 

Medewachters, suc6 en sterkte, dit is echt killing.

 

Groetjes,

Ciska

Link to comment
Share on other sites

Maak je nog maar niet te druk ik had ook de eerste week gevoelige borsten en daarna niet meer in de 2de ww. Dit is pas vanaf week 7 terug gekomen ongeveer.

Ook had ik vanaf dag 6 of 7 ongi krampjes en die hebben echt nog een paar weken aangehouden en heb ik nu nog af en toe en bekijk mijn resultaat ik ben nu over de 13 weken zwanger.

 

Ik weet dat het moeilijk is niet in de stress te raken maar het kan alle kanten nog op dat is het vervelende van de hormonen je voelt van alles en je weet niet wat je er van denken moet tot aan de test.

 

Heel veel succes ik hoop op een mooie positieve test

Link to comment
Share on other sites

Dank je wel Mari voor je reactie, dat geeft weer wat meer hoop. Zeker zolang ik niet ongesteld ben ;-) wat fijn zeg dat je nu eindelijk zwanger bent na zolang wachten. Ik hoop dat allemaal zo goed mag blijven gaan en dat je over een paar maanden jullie wondertje in je armen kunt houden.

Groetjes, Ciska

Link to comment
Share on other sites

Hoi,

 

Ik had bij mijn natuurlijke zwangerschap ook pas gezwollen borsten op 7weken, door die pregnyl en andere hormonen kan je niet op je eigen lichaam vetrouwen. Zelfs ongi-krampen zeggen niets. Dat kan ook door de hormonen die we allemaal krijgen. :-)

Link to comment
Share on other sites

Ik heb sinds 18 april zeer gevoelige tepels... Tot opheden nog steeds.

Inseminatie gehad op 19 april (wat een punctie had moeten zijn)

Ik kan op zijn vroegst deze week pas testen. (4 a 5 mei)

Op 8 mei kan ik pas bloedprikken voor zwangerschap.

 

Maar ik weet dat mijn lichaam een loopje met me neemt, want ik kan er geen pijl aan optrekken. Mijn buik is ook wat opgezet en de krampjes komen en gaan weer.

Ik laat het zo veel mogelijk op zijn beloop gaan. Maar ik hoop op het positieve. Nog een paar dagen en ik weet meer.

 

@ Ciska, Wanneer moet je testen??

Link to comment
Share on other sites

Hoi Anna,

 

Ik had 27 april mijn bloedtest en een gesprek met de arts. Hij vroeg me of ik zwanger was en ik zei dat ik zwanger was van een teleurstelling want ik voelde steeds een gezeur en menstruatieachtige pijntjes. Ik Heb 's avonds bericht gekregen dat ik zwanger was, mijn waarde was 230, 14 dagen na TP. Ik kon het niet geloven. Die tepels is nog zo iets. Dat blijft niet constant gespannen hoor, dat gaat op en af. Je kan spijtig genoeg alleen maar afwachten tot je mag testen. Ik had de avond ervoor zo een testje van het kruidvat gedaan. Er stond een licht kruisje op. Ik dacht dat het te verwaarlozen was maar een HCG van 230 is een genoeg bewijs dat het echt wel goed zat. Héél veel succes en probeer je rustig te houden. Zolang er geen bloed is, is het een goed teken hé.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use