Jump to content

Veel pijn net voor testdag


Viva

Recommended Posts

Hallo allemaal,

 

18 april heb ik tp gehad van mijn 2e icsi poging.

Ipv ustrogan heb ik 4x pregnyl moeten spuiten. Laatste injectie was week geleden.

Nu heb ik sinds 2 dagen echt een ontzettende pijn linksonder in mijn buik. Het zit meer richting mijn lies. Dacht eerst mijn eierstok maar die zit hoger. Eerst had ik deze pijn alleen als ik zat of lag, nu ook als ik loop Heb wel naar ziekenhuis gebeld maar die weten het ook niet. Kan zijn dat ik ga menstrueren, maar dit is voor mij niet dezelfde pijn. Morgen kan ik even langs komen voor echo en zwangerschapstest.

Kent iemand deze klachten??

 

Morgen mag ik testen, heb het gisteren en vandaag al gedaan (kon echt niet wachten) en was positief, echter durf ik niet blij te zijn omdat ik bang ben dat het nog door de pregnyl komt. En dan ook nog eens die verschrikkelijke pijn erbij! Kan niet voorstellen dat het goed komt.

 

Groetjes

Link to comment
Share on other sites

Hoi Viva,Spannende dagen voor je... Op wachtdag 7 heb ik een ontzettende stekende pijn gehad onder in m'n buik thv m'n lies. Ik kon amper lopen zoveel pijn deed het. Wachtdag 9 testte ik positief.Succes met de laatste spannende dagen wachten, ik hoop op goed bericht voor je en een positieve test!

Link to comment
Share on other sites

Hi Viva,

 

Ik denk dat we je echt kunnen feliciteren, want de pregnyl is waarschijnlijk wel uit je bloed. Het hangt er een beetje van af hoe veel je hebt gespoten, maar het zal geen 10000 eenheden zijn geweest. Dat doet er een dag of tien over, maar bij mij was dat na 8 dagen al helemaal weg. Toen ik zwanger was van mijn zoontje had ik ook die steken, dus het kan dus echt een goed teken zijn. Maar ik ben het wel eens met Fren, vraag het even na in het ziekenhuis, want het kan ook een teken van overstimulatie zijn. Geen zorgen maken, gewoon even vragen aan de arts!

 

Heel veel sterkte, laat je wat weten?

 

Floortje

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use