Jump to content

MCRZ/EMC in Rotterdam


beau

Recommended Posts

Wij waren bij deze 2 ziekenhuizen, in combinatie met ons "eigen" ziekenhuis.

 

In ons eigen ziekenhuis werden de FM's gedaan en de punctie en TP is het MCRZ en bij het EMC werd gebruik gemaakt van het laboratorium.

 

 

 

Ik was er wel tevreden over, tenslotte hebben we 2 prachtige dochters gekregen!

Link to comment
Share on other sites

he meiden uit de buurt. ik woon vrij centraal in r'dam, dus helemaal in t emc, voor alles zeg maar... ik vond het een hele goeie afdeling, de ivf kliniek. heel anders dan de drukke gewone verloskunde en vrouwenziekte (waar ik normaal 'loop') dat is zo vol en met veel wachttijd en de mevrouwen achter de balie zijn soms zo onaardig (niet allemaal hoor)

 

 

 

beau, waarom had jij de tp niet ook in t emc, dat zou toch minder verplaatsing met de emmies hebben ...(lijkt me namelijk eng)

 

 

 

groet, lis

Link to comment
Share on other sites

Hé meiden,

 

 

 

Wat leuk dat jullie ook in hetzelfde ziekenhuis zaten!

 

Ons ziekenhuis werkte samen met het MCRZ, maar hun maakten weer gebruik van het lab van het EMC.

 

Beetje complex.....

 

En het was inderdaad best een gedoe hoor Lis.

 

Na de punctie moest ik in het MCRZ blijven en hubbie naar het EMC met de eicellen. Daarna haalde hij me weer op.

 

De TP was dan weer in het MCRZ!

 

Ze hadden daar voorheen een geweldige arts, dr. Hulsbergen.

 

Die is daar nu niet meer maar zij was zo lief!

 

Ze was de 1e arts die in al die jaren vroeg hoe het met me ging!

 

Dat zal ik nooit vergeten.

Link to comment
Share on other sites

Hoi Beau,

 

 

 

Ik heb meer over die arts gehoord. Ik heb ook een hele fijne arts gehad. Zit in een streekziekenhuis dat ook gebruik maakt van het lab van het EMC. Ik heb de punctie in het ASZ gehad, ben daarna met hub meegegaan naar het EMC. Daarna weer terug om die warmtekoffer terug te brengen. In de loop van de week de TP gehad in EMC.

 

 

 

In mijn ziekenhuis zit de fertiliteitsafdeling en de afdeling gynaecologie/kraam en verloskunde op één gang. Dus terwijl je niet zwanger kunt worden zie je dikke buiken, bijna bevallende vrouwen die voorbijkomen, baby's die net geboren zijn.. niet heel handig. Geloof dat ze dat gaan veranderen komende maand.. en er komen dan ook kraamsuites. Wie weet, maken we er nog eens gebruik van.

 

 

 

Grappig dat jullie allebei uit deze omgeving komen.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use