Jump to content

Lutinus


happinez

Recommended Posts

Hallo allemaal,

Ik heb een misschien wat vreemde vraag i.v.m. het gebruik van Lutinus. Voordat ik alweer het ziekenhuis bel dacht ik misschien heeft hier iemand ervaring daarmee:

Ik moet sinds 5 juli 3xdagelijks Lutinus gebruiken. In het begin had ik er naast een opgezete buik en buikpijn geen lasten, maar sinds gisteren krijg ik in de loop van de ochtend (tusen de eerste en de tweede pil) een sterke witte afscheiding. Ik heb wel gelezen dat dat normaal is, maar het ziet er niet echt normaal uit. Het lijkt er bijna op alsof de opgeloste pil er weer uitkomt in vorm van een schuimige massa????

 

Kent dat iemand van jullie??

 

(sorry 2 keer gepost omdat ik niet wist hoe ik een bericht moest verplaatsen)

Link to comment
Share on other sites

Is Lutinus net zoiets als utrogestan? Moet je het vaginaal inbrengen? Dan klopt het dat je daar afscheiding van krijgt. Je neemt de werkzame stoffen op en de rest van de pil werk je idd naar buiten. Of het schuimig kan zijn dat weet ik dan weer niet :-)

Link to comment
Share on other sites

Is Lutinus net zoiets als utrogestan? Moet je het vaginaal inbrengen? Dan klopt het dat je daar afscheiding van krijgt. Je neemt de werkzame stoffen op en de rest van de pil werk je idd naar buiten. Of het schuimig kan zijn dat weet ik dan weer niet :-)

 

@Henne: Bedankt voor je snelle reactie. Het is Progesteron en idd moet ik het vaginaal inbrengen. Ik vond het alleen wat vreemd dat het blijkbaar alleen na de ochtendpil zo duidelijk gebeurd en bij de andere twee toedieningen veel minder.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use