Jump to content

Honger!


Melis25

Recommended Posts

Hoi meiden,

 

Ik weet niet wat het is en of het hoort bij ontzwangeren, maar ik heb zo'n onwijze honger de hele dag door!

Weinig zorgt ervoor dat ik verzadigd raak en tijdens het eten ben ik alweer aan het bedenken wat ik daarna kan eten. Hoe erg is dat? Kan me helemaal suf eten aan brood..

 

Ik word niet dikker maar vind het wel bijzonder...

 

Herkenbaar?!

 

Groetjes,

Melis

Link to comment
Share on other sites

Misschien onstilbare honger naar een tweede?

Nee, zonder gekheid! Ik had het ook, ook na het stoppen met borstvoeding na ruim vier maanden (hij had er niet genoeg meer aan en ik was om het uur aan het voeden en kapot). Ik denk echt dat het met ontzwangeren te maken heeft. Je hormoonhuishouding moet weer helemaal 'normaal' worden en bovendien vergt zo'n kleine enorm veel energie.

Ik heb gegeten als een dolle, stapels bruine boterhammen en ben in die tijd tot mijn kleine anderhalf was 10 kilo afgevallen. Pas na het starten met een nieuw IVF traject en een miskraam ben ik weer aangekomen.

Lekker brood eten dus, er zijn grotere zonden in het leven ;-)

X, Floor

Link to comment
Share on other sites

Ik heb het ook en kom helaas wel aan omdat ik het moeilijk vind om het bij brood te houden...

 

Mijn vriendin die verstand heeft van dat soort dingen heeft er een verklaring voor: je bent chronisch moe, dus je lichaam vraagt vaker dan normaal om suiker en andere voedingsstoffen om energie op te doen!

Link to comment
Share on other sites

Hahaha.. Ik wil best een 2e wondertje, maar nu nog niet! Zat van te weken frituur te eten als een bouwvakker, manlief zei; " dat deed je tijdens je zwangerschap ook, zou het?" Net lekker BBQ gehad en genoten. Zolang er niet teveel aankomt, blijf ik lekker eten!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use