Jump to content

Vreemde menstruatie, Help? Hormonen.....


vrouwtjetheelepel

Recommended Posts

[TABLE]

[TR]

[TD]Hallo, Vorige maand ben ik ongesteld geworden van onze mislukte ICSI behandeling, dat was een zware menstruatie, nu 1 maand verder ben ik aan het wachten op mijn volgende menstruatie, door de hormonen die heb gebruikt, komt mijn menstruatie meestal wat later op gang, dus daar was ik al op voorbereid.

 

Maar nu heb ik sinds vorige week zondag, iedere dag lichtroze op mijn wc papiertje bij het afvegen en afgelopen zondag ok eventjes wat bloed, dat rose heb ik nu 5 dagen gehad en sinds gisteren is het rood geworden, dus ik denk, yep ik ben weer ongesteld, alleen komt er bijna niks uit, alleen bij het afvegen wat rood.

 

Ik heb dit echt nog nooit meegemaakt, ben ik nou ongesteld..ik weet het niet.? Normaal gesproken begint mijn menstruatie altijd meteen met een bloedbad.

 

Ik moet me bij menstruatie weer aanmelden, maar ben nu echt de kluts kwijt, ik bel morgen sowieso het ziekenhuis wel even op, maar ik ben benieuwd of iemand dit herkend of weet wat het kan zijn?[/TD]

[TD]

 

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Link to comment
Share on other sites

je hoor wel vaker dat door alle hormonen de menstruatie heel anders verloopt dan je gewend bent, van heel heftig tot minimaal of soms heeel erg lang niet.

het maakt voor een poging niet uit of je echt vloeit of alleen afvegen bloed heb,je moet aan het begin van je cyclus zitten, dus ik zou gewoon zh bellen en zeggen dat je ongi geworden bent.

Je zou voor de zekerheid een test kunnen doen omdat het zo anders is dan normaal.

En anders is dit deze x je menstruatie.

 

succes

Link to comment
Share on other sites

Hoi,

 

ik herken dat ook. Door de hormonen (en de stress) verandert mijn ongesteldheid, de hoeveelheid, het aantal dagen e.d. Ik vind het ook altijd lastig om dan de eerste dag van je ongesteldheid vast te stellen. Ik probeer dan altijd de dag dat er helderrood bloed is te zien als eerste dag te tellen. Maar zelfs dat heb ik niet eens altijd. Zeker niet in periodes waar ik veel hormonen heb gebruikt. Hopelijk heb je hier iets aan! En bellen met het ziekenhuis kan nooit kwaad natuurlijk.

 

Maartje

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use