Jump to content

Behandelingen naast ivf, iemand tips?


Recommended Posts

Hallo,

 

Ik vroeg me eigenlijk af wat voor een extra behandelingen je allemaal kan doen naast de ivf behandeling die de vruchtbaarheid vergroten en de stress verminderen.

 

Nu weet ik dat je acupunctuur kan doen en voetreflex, maar er zullen vast nog meer dingen zijn, mischien ook dingen die vergoed worden in het basispakket van de verzekering.

 

Gr chantal

Link to comment
Share on other sites

 • 4 weeks later...

Hi Chantal,

Ik heb accupunctuur tot TP gehad 2 keer per week, va TP - Chinese kruiden 3 keer per dag 1 maand lang. Via accupuncturiste bij Natuurapotheek in Delft gekocht. Het bevordert innestling. Wordt niet vergoed door de verzekering maar kost alleen maar €60 voor de hele maand. Ik weet niet of het werkt want het is mijn 1 ste poging en ik ben op WD 7.

Heb jij wel voetreflex gedaan? Hoe werkt het?

Groet! Nathalie

Link to comment
Share on other sites

Hoi,

 

Ik ben bijna toe aan het hele "circus" het helpt me enorm dat ik ergens mee bezig kan zijn.

Zo val ik verantwoord af, ben ik gestopt met roken (daar ben ik heel trots op!) en doe accupuntuur. Ook drinken we minder alcohol dan daarvoor en drink ik overdag veel meer water.

Ook probeer ik me niet teveel op te winden op mijn werk en de goede keuzes te maken... kortom, het hoeft volgens mij niet alleen behandelingen te zijn. Je levenstijl veranderen voelt heel goed. Je "nestje" zo optimaal maken. Mijn baarmoeder is een pracht expemplaar. Het hoeft dus niet, maar geeft een goed gevoel... ik heb het gevoel dat als het niet gaat lukken, ik mezelf het niet kwalijk kan nemen... zo ga ik met een gerust gevoel de behandelingen in....

Link to comment
Share on other sites

Hello dames,

In tarwekiemolie zit veel vitamine E en dat is belangrijk voor de opbouw van baarmoederslijmvlies.

Verder : Geen koude produkten eten, geen ijs etc. Warm of op kamertemperatuur.

Daarnaast buik en rug warm gehouden (niet heet):toppie:! Dit was een tip bij de acupunctuur behandeling.

 

Gr Sienna

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use