Jump to content

Ovitrelle en menstruatie


Maatje1980

Recommended Posts

Lieve dames,

Ik kom even moeilijk doen....

Afgelopen maand hebben wij een poging gedaan om onze laatste 2 cryo's terug te laten plaatsen. Op 13 augustus heb ik ovitrelle gespoten en zou 18 augustus een tp krijgen. Helaas is deze niet door gegaan en zijn we uitbehandeld.

 

Nu zit ik inmiddels op dag 29 van mijn cyclus en normaal gesproken zit ik altijd op de 26-28 dagen. Ik ben hondsberoerd, mijn lage rugpijn is niet te harden. Ook heb ik vage krampen.

 

Nu is de vraag: heeft iemand ook zon uitwerking gehad van de ovitrelle? Was de duivel ook te laat met de nodige klachten? Ik ga er vanuit dat het vandaag wel los barst, maar normaal gesproken heb ik er niet zoveel last van. Ik gok op de ovitrelle.

 

Sorry voor het klagen even...

Groetjes van Daan

Link to comment
Share on other sites

In principe krijg je ca 36 uur na de Ovitrelle je eisprong, dat zou dus ergens 14/15 augustus geweest. Tel daar veertien dagen bij op en je komt uit op 28/29 augustus dat je menstruatie door zou moeten breken. Volgens deze berekening ben je dus nog niet te laat. Maar het kan dat je normaal een kortere luteale fase hebt (na je eisprong), gezien de 26 dagen die je noemt, en dan zou het nu echt wel moeten komen ja.

 

Los daarvan kan het misschien dat de Ovitrelle ervoor heeft gezorgd dat je bms wat dikker is? Dat je daardoor meer klachten hebt? Er is hoe dan ook aan je natuurlijke cyclus gerommeld.

 

Wel erg vervelend, nog bovenop het feit dat de tp niet door is gegaan.... Sterkte en ik hoop dat het snel doorkomt!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use