Jump to content
simpel

Discriminatie door KID centrum AMC

Recommended Posts

Hallo allemaal,

wil hier even een klacht kwijt over het KID centrum in Amsterdam,stond al ruim een jaar op de wachtlijst,ik ben 30 jaar,alleenstaand en op zoek naar een betrouwbare zaaddonor,iets wat ik niet in de kroeg wilde doen en ook niet via internet,nu willen ze mij in het AMC KID centrum niet helpen,vind het zo erg en blijkbaar is met geld in het buitenland alles wel mogelijk,helaas. voel me zo gediscrimineerd,waarom moet ik perse een oude moeder worden? Omdat er tekorten zijn?ik ben bij voorbaat al afgewezen!! Kan iemand mij helpen in deze strijd? ken je iemand die betrouwbaar is, zonder bijbedoelingen? mail me dan even! 1 advies voor alleenstaande vrouwen!ga niet naar Amsterdam,ze doen niets voor je!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wat een vervelende situatie. Heb je al gekeken naar andere klinieken? Ik weet dat ze in de Isalaklinieken wel alleenstaande vrouwen helpen. Ik ken iemand die dat heeft gedaan. Volgens mij is ook hier een wachtlijst. Sterkte.

Share this post


Link to post
Share on other sites

OOh wat ontzettend vervelend voor je! Ongelofelijk, dat ze al bij voorbaat je afwijzen.:mad: Het kost al de nodige moed om deze stap te zetten...Grr..het is niet eerlijk! Sterkte en succes met het verwerken van dit slechte bericht.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vreselijk oneerlijk, maar wat ik weet is dat ze vaak aan ruil doen bij officiële instanties; jij geeft eicellen in ruil voor zaadcellen.

Een vage kennis van mij heeft via internet een spermadonor gevonden, niet via een instantie ofzo, maar privé.

 

Succes met je zoektocht!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Beste Simpel.

 

In Zwolle (Isala) en Utrecht (UMC) helpen ze wel alleenstaande vrouwen. Isala heeft een hele lange wachtlijst ivm te kort (tegen de 3 a 5 jaar), maar daar kun je misschien eerder aan de slag als je bereid bent om donorzaad uit de Scandinavische landen te willen accepteren. Moet je wel zelf een kleine bijdragen betalen. Utrecht was omstreeks vorig jaar april de wachtlijst voor alleenstaande ongeveer 6mnd. Succes!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

In Arnhem (Rijnstate) accepteren ze ook alleenstaande vrouwen. De wachtlijst is daar ongeveer 1,5 jaar.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.
 • Posts

  • @Vrouwke77  ja idd me man die wist mij onmiddellijk te vertellen dat het raak was ik had idd veel menstruatie klachten maar dan weer anders een ander gevoel het is trouwens mij. 2e tp alles was dit keer anders vergeleken met de 1e tp was een verse embryo .ikwas bang om te testen maar dat kwam puur door de teleurstelling tot dat ik mij duizelig voelde dacht ik okay ik ga nu testen dat was rond 15.00 uur dus geen ochtend urine .en ja ik had daadwerkelijk bloed verlies maar inwendig geen vlekken op mijn inlegkruis vanaf dag 9 tot dag 13 ik had geen hoop meer maar mijn mqn wel elke keer dat ik buik krampen kreeg had ik die inwendige bloeding ik probeerde niet te stressen tot 1 keer dat ik rose op mijn toilet papier zag na het vegen toen heb ik wel gehuild tot ik tot het besef kwam van neeeeeeeee niet stressen want stress die verergerd het proces daarin geloof ik .maar dames ik wens jullie allemaal heelveel succes en aub niet proberen te stressen ik heb door die behandeling geleerd hoe ik mezelf moet calmeren gelijk aan leuke dingen denken.hoewel de natuur alles bepaald moet je toch wel iets hebben waarin je geloof en hoop hebben ik gun een ieder een kind ik hoop dat alles goed gaat de komende tijd
  • Hallo dames Ik moet helaas de taxi ook zelf betalen en ben dus op zoek naar wat ritjes!! Stuur even een berichtje wanneer ik mee mag rijden
  • Lieve @Caro- lin, mocht je dit nog lezen - ik wens je zo veel liefde en sterkte toe in deze moeilijke tijden. En heel erg bedankt voor je steun hier!  Veel liefs ❤
  • Gefeliciteerd!! Wat een fantastisch nieuws! ❤ Wanneer hebben jullie de eerste echo? Wij op 5 september. Zo spannend!!
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use