Jump to content
simpel

Discriminatie door KID centrum AMC

Recommended Posts

Hallo allemaal,

wil hier even een klacht kwijt over het KID centrum in Amsterdam,stond al ruim een jaar op de wachtlijst,ik ben 30 jaar,alleenstaand en op zoek naar een betrouwbare zaaddonor,iets wat ik niet in de kroeg wilde doen en ook niet via internet,nu willen ze mij in het AMC KID centrum niet helpen,vind het zo erg en blijkbaar is met geld in het buitenland alles wel mogelijk,helaas. voel me zo gediscrimineerd,waarom moet ik perse een oude moeder worden? Omdat er tekorten zijn?ik ben bij voorbaat al afgewezen!! Kan iemand mij helpen in deze strijd? ken je iemand die betrouwbaar is, zonder bijbedoelingen? mail me dan even! 1 advies voor alleenstaande vrouwen!ga niet naar Amsterdam,ze doen niets voor je!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wat een vervelende situatie. Heb je al gekeken naar andere klinieken? Ik weet dat ze in de Isalaklinieken wel alleenstaande vrouwen helpen. Ik ken iemand die dat heeft gedaan. Volgens mij is ook hier een wachtlijst. Sterkte.

Share this post


Link to post
Share on other sites

OOh wat ontzettend vervelend voor je! Ongelofelijk, dat ze al bij voorbaat je afwijzen.:mad: Het kost al de nodige moed om deze stap te zetten...Grr..het is niet eerlijk! Sterkte en succes met het verwerken van dit slechte bericht.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vreselijk oneerlijk, maar wat ik weet is dat ze vaak aan ruil doen bij officiële instanties; jij geeft eicellen in ruil voor zaadcellen.

Een vage kennis van mij heeft via internet een spermadonor gevonden, niet via een instantie ofzo, maar privé.

 

Succes met je zoektocht!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Beste Simpel.

 

In Zwolle (Isala) en Utrecht (UMC) helpen ze wel alleenstaande vrouwen. Isala heeft een hele lange wachtlijst ivm te kort (tegen de 3 a 5 jaar), maar daar kun je misschien eerder aan de slag als je bereid bent om donorzaad uit de Scandinavische landen te willen accepteren. Moet je wel zelf een kleine bijdragen betalen. Utrecht was omstreeks vorig jaar april de wachtlijst voor alleenstaande ongeveer 6mnd. Succes!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

In Arnhem (Rijnstate) accepteren ze ook alleenstaande vrouwen. De wachtlijst is daar ongeveer 1,5 jaar.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.
 • Posts

  • Nou volgens mij verschilt dat ook per persoon met die bolletjes.  Vandaag heb ik lekker vrij dus ben lekker gaan shoppen en ja hoor.. dat helpt toch met je gemoedstoestand 😉. Omdat ik wel last heb van waterige afscheiding, denk ik dat ik ongesteld wordt. Dus dan toch met vrees naar de wc, maar dat blijft mooi weg gelukkig. Ik heb nooit last van waterige afscheiding, dus zie dat maar als goed teken.. 😬. Spannend!!
  • Ik ben op zoek naar een rit naar menoland en orgaland. Iemand die me een lift kan geven? Ik betaal graag de benzine!! 
  • @Marsukar Ik had gelezen dat je door die bolletjes positief kan testen... Klopt dat?  Ja probeer echt leuke dingetjes te doen hoor, lekker vrolijk blijven. Ik ben echt van mening dat dat enorm veel kan helpen.
  • Heyyy @Onzefamilie Wat fijn om weer even wat van je te horen xx Heel erg bedankt voor de tip ik ga het zeker even navragen of het daaraan kan liggen. Al moet ik zeggen dat ik er minder last van heb.  Wat verschrikkelijk voor je allemaal 😞 Laat even weten hoe het vandaag is gegaan, tenminste als je dat wil natuurlijk !!  Doe vooral lekker rustig aan en laat je lekker verwennen. ❤️
  • Klopt @Nora90. Ik zit vandaag op mijn elfde wachtdag. Ik mag donderdag testen. Durf het niet voor die dag te doen.. Vandaag wel minder opgewekt dan gisteren. Hoofdpijn en moe. Nog steeds niet het gevoel dat ik ongesteld ga worden, maar word langzaam wel gek van die onzekerheid. Weet iemand of het vaak voorkomt dat je menstruatie uitblijft en dat je dan toch negatief test?  Ik hou mij een beetje vast aan het feit dat ik bij de verse tp een week later, door de bolletjes heen, ongesteld werd. Dus denk ergens dat ik dan deze keer ook gewoon er doorheen ongesteld zou worden, als het zo zou zijn...  Maar leuke tijden voor jou Nora. Hoop echt dat ik straks met jouw enthousiasme mee kan doen 😃  
 • Topics

×

Important Information

Terms of Use