Jump to content

Discriminatie door KID centrum AMC


simpel

Recommended Posts

Hallo allemaal,

wil hier even een klacht kwijt over het KID centrum in Amsterdam,stond al ruim een jaar op de wachtlijst,ik ben 30 jaar,alleenstaand en op zoek naar een betrouwbare zaaddonor,iets wat ik niet in de kroeg wilde doen en ook niet via internet,nu willen ze mij in het AMC KID centrum niet helpen,vind het zo erg en blijkbaar is met geld in het buitenland alles wel mogelijk,helaas. voel me zo gediscrimineerd,waarom moet ik perse een oude moeder worden? Omdat er tekorten zijn?ik ben bij voorbaat al afgewezen!! Kan iemand mij helpen in deze strijd? ken je iemand die betrouwbaar is, zonder bijbedoelingen? mail me dan even! 1 advies voor alleenstaande vrouwen!ga niet naar Amsterdam,ze doen niets voor je!

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Vreselijk oneerlijk, maar wat ik weet is dat ze vaak aan ruil doen bij officiële instanties; jij geeft eicellen in ruil voor zaadcellen.

Een vage kennis van mij heeft via internet een spermadonor gevonden, niet via een instantie ofzo, maar privé.

 

Succes met je zoektocht!

Link to comment
Share on other sites

 • 3 months later...

Beste Simpel.

 

In Zwolle (Isala) en Utrecht (UMC) helpen ze wel alleenstaande vrouwen. Isala heeft een hele lange wachtlijst ivm te kort (tegen de 3 a 5 jaar), maar daar kun je misschien eerder aan de slag als je bereid bent om donorzaad uit de Scandinavische landen te willen accepteren. Moet je wel zelf een kleine bijdragen betalen. Utrecht was omstreeks vorig jaar april de wachtlijst voor alleenstaande ongeveer 6mnd. Succes!!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use