Jump to content

Geen oog contact!


shanna74

Recommended Posts

Hai Shanna,

 

Heb je al contact gehad met iemand van het consultatie bureau?

 

Die kunnen hier vrijwel zeker iets zinnigs over zeggen. Als je je zorgen maakt, gewoon even bellen. Misschien maak je je zorgen voor niets.

 

Om heel eerlijk te zijn, weet ik het niet meer precies. Het is al weer bijna 2 jaar geleden voor mij..

 

Lfs

Link to comment
Share on other sites

goh ik zou niet weten wanneer ik oogcontact had met mijn zoontje. Soms had ik wel het idee dat hij me ontweek. Het is wel zo dat babys maar heel even hun aandacht op iets kunnen vestigen en wenden hun blik af als het te veel wordt. Heb je totaal geen oogcontact???

 

Heb je al contct met het CB gehad?? Hopelijk hebben ze je gerust kunnnen stellen. Ik weet nog van mijn cursus dat je makkelijk contct kan krijgen als de baby op je benen ligt met hoofd richting knieen. Zet je voeten op de bank of de tafel zodat je makkelijk elkaar aan kan kijken.

Succes.

Link to comment
Share on other sites

Sinds dat n.ore in het ziekenhuis ligt. Gaat het steeds beter met haar.

Achteraf blijkt dat dit dametje doodop was en veel te weinig voeding tot haar nam.

Zo'n een à twee voedingen per dag te weinig! Het probleem op is dat ze zeer snel stopt met drinken (terwijl de melk in mijn borsten er nog wel zijn?!). En het komt regelmatig voor dat ze geeneens aangeeft of wil drinken. Ook niet met een flesje.

Nu ben ik gestopt met borst oefen en kunnen we veel beter controleren via flesje hoeveel ze nu drinkt en proberen haar extra te stimuleren.

Ze kijkt naar me, volgt me. Lacht en maakt nu super lieve geluidjes!

Ze ligt nu sinds donderdag in het ziekenhuis en ik ben nu al super blij met het resultaat. Ze ligt nu zelfs heerlijk in mijn armen ontspannen wat ze ook niet echt deed!

Had hier nooit zelf achter kunnen komen. We zijn zo blij....!

Verder kunnen we nog een beetje bij tanken voordat ze weer baar huis gaat!

O ja en morgen gaan ze voor het eerst proberen via medicijn speentje de nexium naar vinnen te krijgen.

Spannend! Verpleeging vind dat ook...ze hebben dit nog nooit eerder gedaan!

Gr. Shanna

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use