Jump to content

In de wachtweken van cryo TP


RooDje

Recommended Posts

Nou dames, de titel zegt het al!

Wie zit er op dit moment in de wachtweken van een cryo TP?

Hoe ga je er mee om? Ga je eerder testen? Heb je symptomen of juist niet?

 

Ik heb afgelopen zondagmiddag 9 Sept. de TP gehad van onze enige cryo uit de eerste ICSI behandeling (juni j.l.)

De eerste paar dagen gingen best snel voorbij, maar nu begin ik het toch al wat moeilijker te krijgen. Ik vrees enorm voor volgende week, want na de verse TP had ik het de 2de week erg moeilijk. Gelukkig heeft mijn vriend vakantie en hebben we leuke dingen gepland, dus hopelijk geeft dat genoeg afleiding. Ik voel van alles, maar ja ik voel al 2 jaar elke maand van alles, dus ik probeer het wel op te merken, maar er geen oordeel aan te hangen, zeg maar!

Vrijdag de 21ste Sept. mag ik voor een bloedtest naar het ziekenhuis. Hopelijk hou ik het vol tot die tijd. Er liggen wel 2 Clearblue digitals in de kast voor het geval ik het niet meer trek, maar vind dat altijd zo tricky...

 

Ben benieuwd naar verhalen van andere meiden!

 

Liefs,

RooDje

Link to comment
Share on other sites

hoi roos,

 

ik heb op 6 sept een tp gehad van een cryo, zit nu op wachtdag 7 en heb vanaf de tp

eigenlijk al buikkrampen nu ook sinds paar dagen pijnlijke borsten,

het lijkt alsof mn menstruatie wil doorkomen. hoop t natuurlijk niet en jij?

hoe voel je je? heb je ook al klachten?

 

ik voel ook steekjes links en rechts in mn onderbuik hoop dat t positief is

Link to comment
Share on other sites

Hi Saantje,

 

Die steekjes links en rechts heb ik ook af en toe.

Ik begin wel weer een beetje angstig te worden merk ik. Over precies een week weet ik officieel meer, maar dat duurt nog zo lang!

Wanneer mag jij testen? Moet je thuis een test doen of naar het ziekenhuis voor een bloedtest?

Link to comment
Share on other sites

Hallo meiden!

 

Op 11 september heb ik mijn terugplaatsend gehad en mag de 20ste een bloedtest doen..

Ben heel bang dat het weer niet goed zit, want voel me alleen maar heel moe, dat komt denk door de utrogestan.. Maarja het is moeilijk om na de vele mislukte pogingen toch og positief te blijven.. Ik duim voor jullie!! Succes met het lange wachten.

Link to comment
Share on other sites

@ Lottepot, da's idd best laat of niet?

Ik heb de 9de een TP gehad en mag de 21ste voor een bloedtest

 

Spannend @ Bianc & Hartensia

 

Gaat iedereen braaf wachten tot de officiele testdatum of toch stiekem eerder testen?

Ik weet het nog niet. Misschien dat ik woe of do een testje waag. De Ovitrelle zou er dan iig wel uit moeten zijn lijkt me. (3 Sept. Ovitrelle gespoten)

Link to comment
Share on other sites

@ Bianc...

 

Ik ben benieuwd, vandaag heb jij de bloedtest, duim duim.

 

Zelf nog geen tekenen, maar het broekeloeren is wel begonnen. Het bekende blub gevoel. Sinds gisteravond ook een zwaar gevoel rondom mijn eierestokken. Ik vind het wel eng en spannend worden. Komende 2 dagen zijn crusiaal. Als ik deze doorkom, dan ben ik nog noit zo ver geweest. Moeilijk om je gedachten op andere dingen te zetten.

 

Lottepot

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use