Jump to content

Starten met IVF september/oktober


ekiaaM

Recommended Posts

Hallo,

 

Ik ben eigenlijk op zoek naar dames die ook starten met IVF rond deze periode.

Hoop hier wat steun aan elkaar te hebben.

Ik verwacht mijn nieuwe cyclus zo rond de 6e en zal dan starten met prikken, ik zit op het korte protocol en ga gonal f en ovitrelle spuiten.

Wij doen trouwens ook mee aan de optimist studie.

Verder zullen mijn controles uitgevoerd worden door het ziekenhuis hier in de stad en de punctie en terugplaatsing in het UMC.

Wie ook?

Link to comment
Share on other sites

Hallo,

 

Ik ben nieuw sinds vandaag dus heb nog even geen idee hoe alles werkt maar zou het heel leuk vinden om wat steun te krijgen tijdens dit hele proces.

Mijn vriend kan namelijk niet goed praten over zijn gevoelens en wij hebben ons sinds vandaag aangemeld voor IVF, aangezien de dokter zei dat dit het beste was dit zo snel mogelijk te doen. Ik zit best met veel vragen en weet totaal niet wat me te wachten staat. Dus zou het wel leuk vinden om wat meer informatie op te doen.

 

Groetjes

Link to comment
Share on other sites

Hoi hoi, hier even heel druk geweest.

Inmiddels alle medicijnen binnen en ongesteld geworden.

Ik heb om 10:55 mijn echo en dan hopelijk vandaag of morgen starten met de gonal-f.

Leuk dat jullie hebben gereageerd.

Jansuhh waarom was het afgebroken bij je?

Hoi Laura, spannend wanneer heb je de eerste afspraak bij de fa?

Stientje ik begin met mijn eerste IVF poging.

Intake en prikinstructie gehad en dan nu starten met de eerste spuiten.

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Ik sluit me hier ook maar eens aan. Sinds de 11e begonnen met het spuiten van de decapeptyl. Dit is onze eerste ivf poging.

Ik bedenk me net ook dat ik al een hele tijd niet meer op dit forum ben geweest, word tijd om het hier eens bij te houden. Sorry dus als ik nog niet iedereen ken en dingen vergeet

Link to comment
Share on other sites

Hoi allemaal,

 

Ik hoor hier ook thuis. Ik ben nu op dag 3 van spuiten met gonal F en decapeptyl. We hebben al een behoorlijk traject achter de rug, wat na lang volhouden gelukkig geresulteerd heeft in 2 fantastische jongens, nu 17 maanden oud. We zijn net weer gestart en hopen op een mooi resultaat.

Heel veel succes iedereen.

Groetjes,

Surf

 

groetjes,

marjo.

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Hoi ekiaam, ik ben op 29/ sept begonnen met het spuiten

Van decapeptyl. Ik moest al ongi worden is nog

Niet gebeurd. Hoe is het bij afgelopen tot nu toe. Voor mij is

Het is het ook voor de eerste keer. Ben wel zenuwachtig

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use