Jump to content

Mannetje heeft koorts!


Lentezon
 Share

Recommended Posts

Ohhhh jee zeg! Ik heb dus net een paar dagen (buik) griep achter de rug en sinds einde vd middag heeft mijn vriend koorts, dwz 38,6, ook heeft hij overgegeven 1 keer.

 

Ik moet dat gaan melden morgen in t ziekenhuis.

 

Het kan de sperma kwaliteit beiinvloeden, in het ergste geval word de boel 3 maanden stopgezet.

 

 

 

Ik heb hem maar gelijk 2 paracetamol gegeven , hopelijk zakt het snel en zal vanavond nog ff temperaturen en morgenochtend , om 12u moet ik bij mijn arts zijn voor de 1e FM..

 

 

 

Meestal is mijn mannetje zo opgeknapt dus of nu 1 avondje lichte koorts gelijk gaat leiden tot uitstel van de IVF???

 

duimen duimen duimen zeg....

 

 

 

 

 

Iemand hier ervaring mee misschien???

Link to comment
Share on other sites

Heej lentezon,

 

 

 

ik heb hier geen ervaring mee, maar ik weet wel dat idd door de koorts de spermaproduktie stil ligt.

 

Of nu ook meteen de ivf uitgesteld wordt, weet ik niet..

 

 

 

Succes morgen met de fm en hopelijk knapt je ventje snel op.

 

 

 

liefs kim

Link to comment
Share on other sites

hoi lentezon,

 

 

 

normaal gezien heeft het op die korte periode geen tot weinig invloed. Zaad wordt al een paar maanden van te voren gevormd en heeft het dus op de lande termijn over een maand op 3 pas effect en ook pas na langdurige koorts..

 

ik kan me voorstellen dat je paniekt maar wacht maar effe rustig af en geef hm maar een paar knuffels.

 

 

 

cynthia

Link to comment
Share on other sites

hai Cynthia en Kim,

 

 

 

bedankt voor de snelle reacties !

 

ja inderdaad hoo ik moet we rustig blijven want ik was net zo relaxt!

 

Hij ligt nu zieligjes op de bank en ik heb verse groentesoep gemaakt

 

dus zal eens een kopje voor hem maken.

 

 

 

 

 

we houden moed hoor, ik dacht eens ff informeren hier, waar anders hihihi

 

 

 

goed ik moet dus ff eten gaan opscheppen + de meds gebruiken, t is bijna

 

19u

 

 

 

liefs van mij

Link to comment
Share on other sites

Guest Amanda

het zaad legt idd een lange weg af voor het "buiten" is, wat Cynthia zegt. Als het goed is, merk je het effect pas over 3 maanden. Als je het merkt.. volgens mij hoeft dat ook niet altijd zo te zijn.

Link to comment
Share on other sites

Goedemorgen meiden!

 

 

 

De koorts is weer gezakt , was eigenlijk na 3 uur weer verdwenen .

 

 

 

Dus met volle moed zo naar de FM.

 

Ik was erg benieuwd :yeswink-1:of jullie ervaringen hadden hiermee.

 

 

 

bedankt voor de reacties!

Link to comment
Share on other sites

hoihoi,

 

 

 

Nou er was dus niets aan de hand. T is een ander verhaal als je vriend bv dagen lang koorts heeft.

 

 

 

hihihi niet alles te letetrlijk nemen wat ze in hun folder schrijven , maar ja wees dan duidelijk dan krijg je dus geen paniek.

 

Maar ttoch handig om te weten want we zullen allemaal wel eens ziek , zwak en of misselijk zijn met de behandeling.

Link to comment
Share on other sites

fijn dat het maar zo kort duurde en dat het geen effect zal hebben. In Belgie gaven ze de man ook altijd medicijnen, tegelijk als ik met de puregon startte, om te voorkomen dat het zaad, door ziekte, geinfecteerd zou worden. Wie weet een optie om eens naar de vragen?

 

Het was een soort antibiotica, maar ik ben de naam even vergeten. Hij moest 4 tabletten slikken op de dag dat ik begon met de Puregon. 2 's morgens en 2 's middags. Dan heb je tenminste ook geen schrik als ze ziek worden.

 

 

 

Succes met je behandeling.

 

Corine

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share • Posts

  • @Heleen79 Jeetje, wat een verdrietig bericht 😞 Hoopte zo dat jou het geluk ook was gegund! Dikke knuffel! Een miskraam hakt er -zoals Kitje zegt- altijd in: Maakt niet uit hoeveel weken je zwanger bent. Je bent aan de ene kant blij omdat je een positieve test hebt en aan de andere kant blijf je altijd die angst houden. Net als Kitje was die angst pas ook bij mij voorbij toen ik haar dagelijks ging voelen en een lieve echoscopiste zei: 'Owh, maar dit kindje gaat echt wel geboren worden hoor!' Pas toen durfde ik er een beetje in te gaan geloven.  Wat jullie zeggen: Misschien is het inderdaad nog eens goed om een gesprek met die fertiliteitsarts aan te gaan. Ik merk inderdaad dat zij nog vaak in mijn gedachten verschijnt. Zeker nu rond deze tijd weer.  Ze heeft me heel vaak het gevoel gegeven dat ik 'achterlijk' was, dat ik iets fout had gedaan, ik het gesprek over dat we maar 1 IVF poging zouden doen niet goed had onthouden, gezegd dat ik te oud was en maar eerder had moeten komen, want dat zij dan meer kansen had gehad etc. Nou durf ik wel te zeggen dat ik niet de domste ben en mijn man ook niet, maar dat zij ons het gevoel wel heeft gegeven dat het onze eigen schuld was, terwijl het om zo een gevoelig onderwerp gaat! Aan de andere kant hebben we toen tegen elkaar gezegd: Streep door dat ziekenhuis en we gaan verder kijken. Aan de andere kant zou ik er wel andere vrouwen mee kunnen helpen: Vrouwen die niet zo weerbaar zijn of die het geld niet hebben om verder te gaan bij een kliniek.  Heb zelfs nog even overwogen om in een ander ziekenhuis te gaan bevallen om deze reden. Gelukkig werkt zij op een andere afdeling en verwacht ik haar niet tegen te komen en anders is het misschien maar beter voor haar als ze niet bij mijn bevalling aanwezig is 😜  Inmiddels hier alweer 2 weken met verlof en een spannende tijd breekt aan. Het meisje is nog steeds te groot en ze heeft volgens mij nog genoeg te eten in m'n buik, want ze maakt nog geen aanstalten om uit huis te gaan 😉 Over 5 dagen krijg ik een doorverwijzing om te worden ingeleid. Ik vind het heel spannend, maar kijk er ook naar uit om haar te ontmoeten 💗
  • Te vroeg geroepen. Gisteravond en vanmorgen weer zeurende buikpijn en lage rugpijn... Ik denk dat dat een voorbode is van niet veel goeds.... Ik bewaar mijn rust en probeer vooral te berusten... Er is toch niks wat ik kan doen... geen bloed geeft moed, maar verwacht het een dezer dagen...
  • Zondag avond nog buikpijn en maandag ochtend maar verder niet meer. Ik ben nu wel heeel erg moe... dus so far, so good🤞🏻 Ik ben zooo benieuwd... ik hoop het zo enorm.
  • Wat spannend meis! Ben hard voor je aan het duimen dat deze mag blijven  Hoe voel je je nu? Nog buikkrampen?
  • Oei dat is balen zeg! Pijnlijk! Wat voorn werk doe je? Wat een heerlijke geruststelling dat alles goed is met de kleine! Ja dat hoop ik ook en dat het 9 mnd mag blijven groeien en gezond geboren mag worden. Het is wel echt een spannende tijd zo na de miskramen. Als ik zwanger ben dan zal ik tot en met 13 weken niet echt heeel relaxed zijn.... Maar goed, eerst maar eens een positieve test😇
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use