Jump to content

4e poging???


bitch1806

Recommended Posts

Lieve Allemaal,

 

Sommige zullen me nog kennen van even geleden

Wij zijn in 2008 begonnen met ICSI

Na intussen 3 volledige icsi;s gehad hebben in totaal 13 terugplaatsingen heel veel miskramen verder nog steeds geen baby helaas

Afgelopen januari onze laatste cryo gehad, sindsdien echt klaar dus.

Ik kan en wil me er nog niet bij neer leggen, Het verlangen blijft zo vreselijk groot

 

Weten jullie of er ziekenfondsen zijn die een 4e poging zouden vergoeden.

Wat wou ik graag dat we een geldboompje hadden en we zo weer konden beginnen..

Link to comment
Share on other sites

Voor zover ik weet wáren er (buiten sommige gunstige collectieve verzekeringen via werkgevers) nog twee verzekeringen die een vierde poging in het aanvullende pakket vergoedden, unive deed dit en uit mijn hoofd nvoz of een 'zusje' daarvan. Er is één grote maar: voor het aanvullende pakket hoeft een verzekering je niet te accepteren en meestal wordt er wel naar je medische geschiedenis gevraagd. Overstappen is daardoor vaak geen optie meer. Ik werd in ieder geval niet meer geaccepteerd op basis van het feit dat ik al bij de gyn onder behandeling was. Weet wel dat het anderen wel gelukt is....maar reken er niet op.

 

Plus dat per 1 januari alle pakketten natuurlijk weer veranderen en ik vraag me echt af of het er dan ergens nog bij zal zitten hoor. Het is ontzettend zuur, maar helaas zit er na drie pogingen voor de meesten echt geen vergoeding meer in.

 

P.s. Móchten jullie ergens nog wel een geldboompje vinden (mag ik dan een stekje en) kijk dan nav de miskramen ook eens in het topic vage streep niet zwanger- Alan Beer.

 

Sterkte! Het blijft ##$^#}{ dat het op een gegeven moment afhangt van geld...

Link to comment
Share on other sites

Rond half november moeten alle zorgverzekeraars hun voorwaarde bekend maken voor 2013. Ik zou zeker eens kijken of er een maatschappij is die een 4e poging wil betalen.

 

Heel veel sterkte met het verdriet wat jullie al hebben gehad. En succes voor een evt komende poging.

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

En anders misschien via geertgen, een ruil doen eicellen/zaad dan kan het volgens mij goedkoper of zeg ik nu iets heel geks.. Ben er zelf nooit geweest maar heb wel eens gehoord van iemand die weinig geld had en op deze manier toch nog een icsi poging kon doen. Ze is vervolgens ook bevallen. Maar t fijne weet ik er niet van. Maar misschien de moeite waard om uiit te zoeken?

 

En... Mocht je nog meds nodig hebben, heb nog teen of tander... Daar is ool nog een topic voor wegbrengen naar/ van ziekenhuis od iets dergelijks...

 

Ik wens je een hele succesvolle 4e poging toe meid!

Link to comment
Share on other sites

 • 4 weeks later...

Dankjewel allemaal voor het meedenken.

Ik heb via iemand hier de tip gekregen van www.onvz.nl.

Contact met hun gehad en hun vergoeden inderdaad 4e en meerdere pogingen.

Ze werken wel met een medische selectie.

Twijfelen nu enorm wel of niet doorgaan, we waren begin dit jaar klaar en hebben ons er bij neer proberen te leggen.

Maar het blijft knagen... Maar wil ik weer alle ellende?!?

De wens is echt groter dan de ellende (henne's uitspraak)

Maar aan de andere kant het gaat goed nu, hebben financieel heel slecht gezeten, mijn man nu eindelijk weer een leuke baan.

Moeilijk moeilijk, we twijfelen nog een weekje voor we de knoop doorhakken.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use