Jump to content

Wachtbankje December 2012


moedeloos

Recommended Posts

Ik kom ook alvast op het bankje zitten.

 

Over ongeveer een week gaan we met onze 2e icsi poging starten. Helaas hadden we uit de 1e poging alleen een verse tp en geen cryo's, dus waren we eigenlijk al snel weer terug bij af.

 

Afgelopen vrijdag een gesprek met de ferti arts gehad. Ik ga nu stimuleren met gonal-f ipv menopur. Misschien dat er nog betere eitjes en embryo's van komen. Vorige keer 20 eitjes, 14 bevruchtingen. Maar dat zegt dus niet zo veel. Liever wat minder embryo's die lekker blijven zitten of ingevroren kunnen worden.

Misschien dat er nu ook twee worden teruggeplaatst. Kan nog net dit jaar met deze verzekeringsvoorwaarden.

 

Ben heel benieuwd en heb er ook wel weer een soort van zin in.

Link to comment
Share on other sites

@pinklady, Gezellig we zaten ook al samen op de oktoberbank. Wat een drama bankje het was er erg druk en maar 2 of 3 zwanger. Ik hoop dat dit een heeel groen bankje word en dat we lekker zwanger het jaar uit gaan.

Wij hadden ook 19 eicellen 17 bruikbaar 13 bevrucht en uit eindelijk maar 2 toppertjes, waarvan er nu 1 in de vriezer zit.

Idd net wat je zegt beter kwaliteit dan kwantiteit.

Mocht deze niet blijven plakken of goed ontdooien gaan we er gelijk achter aan voor de volgende behandeling.

Wij hebben het overzicht voor volgend jaar al thuis gehad van de zorgverzekering het enige wat veranderd was is dat ze nu maar tot 42 jaar een behandeling vergoedden i.p.v. 45. Gelukkig verder geen veranderingen.

Link to comment
Share on other sites

De punctie weet ik weinig van was helemaal stoond haha. Maar idd daarna wel veel buikpijn gehad.

Onze cryo gaat in de natuurlijke cyclus zonder hormonen. Ben ik best blij om, want lukt het ontdooien niet heb ik ook geen hormonen in mun lijf.

Vind het best spannend of hij wel goed ontdooit.

Link to comment
Share on other sites

Vanmorgen de uitgangsecho gehad. Mag nog niet beginnen met stimulatie, want er is nog een cyste van een centimeter of vier. Die vlamt op door de deca. Dus dinsdag terug om te kijken of ie kleiner is geworden. Wel met deca door.

Bij de andere eierstok liggen wel al veel eiblaasjes klaar. Dus dat is mooi

Link to comment
Share on other sites

@pinklady, Jammer dat je nog niet mag stimuleren. Das beste een grote cyste of niet? Nou hopelijk mag je dinsdag wel gaan beginnen.

Super dat er veel eiblaasjes klaar liggen hopelijk komen er ook veel goeide eitjes uit.

 

Ik heb weinig nieuws wachten tot mijn ms doorbreekt en dan ovaluatie testen in slaan.

Link to comment
Share on other sites

Hallo dames,

Ik wil me graag bij jullie aansluiten. Helaas is onze TP weer mislukt, en gaan nu diect door voor een Cryo TP. Deze keer in eigen cyclus, dus zonder hormoon prut. Ik ben vandaag cyclusdag 1, morgen bellen voor een afspraak voor echo op dag 10 of 11. We hebben nog 5 cryo's in de vriezer, dus daar moet toch een zwangerachap uitkomen......

Jullie ook nog in de wacht, spannend allemaal weer.

 

Groet Beuvie

Link to comment
Share on other sites

Hey Moedeloos,

 

Wij lopen in Zwolle, Isala kliniek, en jullie ?

Moet jij, als je ongie door is, met testen bepalen, wanneer TP zal zijn ?

Wij moeten op dag 10 of 11 komen, bepalen BMS en groei eitje.

Afhankelijk daarvan word bepaald, wanneer ik Pregnyl moet spuiten. Dat is de enige hormoon die ik dan ga gebruiken. Dus geen Progynova of Utrogestan bollen.

En het is idd spannend of het ontdooien goed gaat....maar we gaan er weer voor !!

Link to comment
Share on other sites

Hallo Dames,

Na lang zoeken heb ik dit wachtbankje gevonden. Hij staat namelijk onder CRYO? Is het nog mogelijk om hem te verplaatsen naar het wachtbankjes draadje?

Dan kan iedereen hem vinden :-)

 

Ondertussen zal ik me even voorstellen.

Suzie, 31, en al weer met de 3e isci poging bezig. mijn man heeft in Januari een TESE operatie gehad en toen dachten wij dat we het ergste gehad hadden en de rest dan ook wel zou lukken. Helaas valt dit vies tegen.

ISCI 1 hadden we 4 eicellen en 1 embryo van 3 cellen,

ISCI 2 exact het zelfde verhaal.

Nu met poging 3 overgestapt van 150e gonalf naar 225 menopur. Afgelopen dinsdag de punctie en 9 eicellen gevonden! Een stuk meer dan de 5 van de vorige 2 pogingen.

Vanochtend mocht ik bellen met het AMC of de terugplaatsing door ging en dat was het geval. Dus vanmiddag naar het AMC op daar vervolgens weer een grote teleurstelling te krijgen. Van de 9 eicellen waren er maar 5 rijp en van die 5 was er weer maar 1 bevrucht... 5 cellig dit keer dus iets beter maar de teleurstelling overheerst.

 

Nu weer die killing wachtweken, 7 december bloedtest in het ziekenhuis maar die heb ik tot nu toe nooit gehaald, altijd eerder ongi geworden.

 

Nou meiden, succes allemaal!

Link to comment
Share on other sites

Hey, ja Klopt. Ik dacht dat ik hem moest aan maken, omdat het bij mij om een cryo tp gaat. Maar wil gerust mee verhuizen naar het andere bankje. T is nog vrij rusting hier. Ik denk ook niet dat de maand dec heel druk wordt, want volgens mij gaan er ook veel ziekenhuizen 2 weken dicht. Maar hoop op een heel groen bankje.

 

Meiden zullen we verhuizen ;-)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use