Jump to content

Rijnstate-Arnhem en AZU-Utrecht


Guest Vonnie

Recommended Posts

Guest Vonnie

Beide ziekenhuizen hebben aan de wieg gestaan van ons geluk. Top-team van gynaecologen en ivf-assistenten.

 

 

 

In het Rijnstate wordt het hele stimulatie-deel t/m de punctie verzorgd. Vervolgens ga je met de oogst van die ochtend op je buik geplakt naar het AZU in Utrecht waar wordt gekeken hoeveel eitjes er zijn geoogst. Hubbie mag daar in een onpersoonlijk kamertje zijn deel leveren. Leuk detail: in het kamertje lag als lectuur "de Margriet"....! MMMMMMMM, dat zal wel helpen...

 

 

 

Vervolgens moet je een half uurtje wachten om te horen of bijdrage van hubbie in orde is en mag je naar huis. Een paar dagen later word je gebeld en de terugplaatsing vindt ook weer plaats in Utrecht.

 

 

 

Wij zijn in beide ziekenhuizen prima begeleid en opgevangen. Echt, wat ons betreft een aanrader.

Link to comment
Share on other sites

 • 2 years later...

Alhoewel ik nog geen succes kan vermelden ben ik toch erg goed te spreken over Ziekenhuis Rijstate in Arnhem.

 

De begeleiding is heel persoonlijk, want het is een klein team van maar 4 fertiliteitsartsen.

 

Ze zijn er heel begripvol en proberen het allemaal zo aangenaam mogelijk te laten verlopen. Fijn vond ik ook dat de communicatie daar onderling erg goed loopt, want iedereen was altijd op de hoogte van de stand van zaken.

 

Prettig in Rijnstate is ook dat ze er geen wachttijden hanteren, we waren altijd zo aan de beurt. En alle uitleg en ook de spuitinstructies worden individueel gegeven. Ik las hier dat dat in andere ziekenhuizen in groepsverband gebeurt, dat lijkt mij vreselijk.

 

 

 

De terugplaatsingen vonden plaats in het UMC Utrecht - ook daar zijn ze bijzonder aardig en behoorlijk op tijd.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use