Jump to content

6 dagen overtijd testen negatief:(onzekerheid..


Peggy

Recommended Posts

Ik wist even niet waar ik dit kon plaatsen, maar hoop op wat reacties want ik word gek van onzekerheid...

 

Ik ben 6 dagen overtijd. Heb vrijdag een test gedaan en gister. Beide negatief. Vandaag een bloedtest gedaan ook negatief. Huisarts adviseerde nu tot vrijdag te wachten en dan opnieuw zelf te testen.

 

Ik heb altijd een zeer regelmatige cyclus van 27 dagen soms een dagje eerder. Maar eigenlijk nooit later. Heb geen gevoel dat er een menstruatie aankomt. Wel veel afscheiding wat ik ook had toen ik zwanger was en zo nu en dan hoofdpijn had ik toen ook. (bij de zwangerschap van mn zoontje)

 

Wie heeft dit ook gehad??? En ik hoop natuurlijk dat ik wel zwanger ben!!!! Afwachten...

 

Groetjes Peggy

 

6x iui

ivf aug 2009 mislukt

icsi okt 2009 mislukt

 

25 augustus 2010 ons wonder s-t-a-n geboren!

Link to comment
Share on other sites

Hi Peggy! Wij kennen elkaar van een wachtbankje, jouw laatste behandeling denk ik. :) Ik ben miki (en inmiddels ook mama, toch nog!)

 

Gaat alles goed met de kleine? En alweer hopen op een brusje, spannend!

 

In de 7 jaar zonder pil heb ik 1 of 2 keer meegemaakt dat ik overtijd was zonder zwanger te zijn. Ik bleek toen geen of geen goede eisprong gehad te hebben. Gebeurt wel eens zijn de gyn. Wellicht nu ook bij jou, ook al hopen we dat niet.

 

Kan altijd ook nog een late eisprong zijn, dat je alsnog zwanger bent. Maar zolang een bloedtest negatief is, zou ik niet heel erg durven hopen. Sterkte, hopelijk zit ik er naast of wordt je hoop in ieder geval alsnog snel waarheid!

 

Liefs, Miki/Testr

Link to comment
Share on other sites

Hey miki,

 

Weet inderdaad nog wie je bent hoor:) Wat super dat je ook trotse mama bent van een wonder binkie.

 

Ik heb vandaag een beetje gegoogld en lees ook wel positieve verhalen. Maar mocht ik niet zwanger zijn en er geen menstruatie komt dan wil ik denk ik toch wel langs de gyneaceloog. Om te kijken of alles wel ok is. Maar dat moet ik toch eerst met de huisarts bespreken. Voorlopig is er nog niets wat op een menstruatie lijkt.. dus probeer rustig te blijven.. wordt wel gek van de onzekerheid...afwachten.

 

Was benieuwd naar reacties hier op het forum.

 

Bedankt voor je reactie! En veel geluk met je bink!

 

Groetjes Peggy

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use