Jump to content

VU dames!!


Melis25

Recommended Posts

Hoi meiden,

 

Ik zag het idee van Mama-in-love om een speciaal ziekenhuis-topic te starten en dacht; wellicht ook leuk om een kletsclubje te beginnen met VU-dames?

 

Zijn er dames die het leuk vinden om hier over het VU te praten? Ervaringen, wachtlijsten, status van je behandeling etc..

 

Hoop op reacties, leuk!

 

Liefs,

Melis

Link to comment
Share on other sites

Ik heb de tp op 30/11 gehad en heb geen hormonen, behalve op 24/11 ovitrelle om eisprong te timen. Dus ook geen utrogestan. Volgens mn normale cyclus moet ik dinsdag ongesteld worden. Na het weekend wordt het dus spannend. Ik geloof dat ik vrijdag mag komen voor een bloedtest.

 

In mijn geval monitoren ze je eigen cyclus tot je een follikel van 20mm hebt. Dan pregnyl of ovitrelle en 6 dagen later cryo tp. Mits er een cryo goed ontdooit. Dat hoor je op de ochtend van de tp. Vond ik de moeilijkste dagen tot nu toe... Pfff. En voor mij dus ook geen utro na de tp. Lijf moet t zelf doen. Dat vind ik wel lekker hoor.

 

Hoi Hilly,Spannend zeg!! Wanneer ga je testen? Krijg je bij een cryo ook een bloedtest?Wat komt er allemaal kijkem bij een cryo tp? Wij hebben 21 januari een intake gesprek voor een cryo, ben benieuwd!!
Link to comment
Share on other sites

Hoi meiden,

 

Ik zag het idee van Mama-in-love om een speciaal ziekenhuis-topic te starten en dacht; wellicht ook leuk om een kletsclubje te beginnen met VU-dames?

 

Zijn er dames die het leuk vinden om hier over het VU te praten? Ervaringen, wachtlijsten, status van je behandeling etc..

 

Hoop op reacties, leuk!

 

Liefs,

Melis

 

 

zeker heel goed idee Melis

Link to comment
Share on other sites

Zie nu je vragen over de cryo tp. Heb 3 cryo tp gehad.

Geen intake,wel gesprek op verzoek om te vragen of we er 2 terug mochten.

Je had me wel gevolgd toen bij mijn topic.

Zal 't in het kort nog even vertellen hoe het bij ons ging.

 

1e cryo tp,geen pregnyl voor eisprong(was al ingang gezet door eigen lichaam) ook geen utrogestan of pregnyl daarna na 7dgn mislukt (geen bloedtest,als menstruatie is begonnen hoef je niet voor een bloedtest)

 

2e cryo tp, weer geen pregnyl eisprong weer vanzelf ingang gezet. Dit keer wel met utrogestan,weer mislukt (geen bloedtest)

 

3e cryo tp, eisprong was weer vanzelf ingang gezet maar wilde de 10.000E pregnyl wel spuiten (voor mijn gevoel gaf dit extra ondersteuning) zo gezegd zo gedaan(ze wilde het liever niet) en ook 3x 1500E pregnyl bijspuiten voor extra ondersteuning, (volgens mij was dit) 1dag voor de tp, dan 2dgn na tp en op dag 6 na tp dus elke 3dgn

Thuistest positief,dus op wd 11 voor een bloedtest, hcg 395 en de rest weet je,wondertje nu bijna 2weekjes oud.

 

Zag dat je je intake in Januari heb...spannend weer!!

Link to comment
Share on other sites

Hoi Melis,

 

Klopt we zijn met 2de ivf/isci poging bezig bij het vu .

 

2 december 2012, punctie. ( pijnloos)

5 december 2012, 2 embryo's teruggeplaats ( 8 cellig Icsi en 9 cellig ivf ) ( geen cryos helaas )

Thuis test van vanochtend 16 dec. helaas negatief.

Nu afwachten morgen bloed test.

 

 

Groet D.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use