Jump to content

Eerst icsi poging en niet zo lekker in me vel


Bainc13

Recommended Posts

Hallo all, ik ben vorige week begonnen met decaptyl spuiten gisteren eerste echo gehad en alles zag er prima uit. Dus ben sinds gisteren begonnen met menopur ..... Ik voel me niet lekker in me vel sinds een half weekje ik wordt heel vroeg wakker s ochtends en dan moet ik overgegeven ook is me eetlust een stuk minder geworden... Ik heb het ook af en toe benauwd bahh ik vroeg me af of er mensen zijn die dit ook hebben gehad of hebben of mis heeft er iemand tips bedankt groetjes

Link to comment
Share on other sites

Bainc13 wat naar dat je je zo rot voelt. Uit ervaring weet ik dat je van de hormonen behoorlijk veel last kunt hebben, de eerste poging was ik ook flink misselijk en beroerd. Maar ik zou toch ook even overleggen met het ziekenhuis, benauwd klinkt namelijk niet zo fijn.

 

Verdere tips: veel (water) drinken, zoveel mogelijk rust pakken en als je ervoor voelt kun je evt acupuntuur proberen. Dat hielp bij mij enorm goed tegen de bijwerkingen van de hormonen. Soms verdwijnen bepaalde bijwerkingen van bijvoorbeeld decapeptyl ook als je het andere hormoon erbij gaat gebruiken, dus wie weet knapt het ook wat op de komende dagen.

 

Sterkte

Link to comment
Share on other sites

Hallo Bainc13,

 

Ik ben nieuw op dit forum, maar je bericht viel me meteen op. Ik heb op dinsdag mijn eerste TP gehad (helaas maar 1 embryo van C kwaliteit) en heb sinds ik met de Utrogestan ook alle mogelijke bijwerkingen gehad; veel ruspijn, buikkramp, opgeblazen, hoofdpijn, duizelig, hartkloppingen en vooral heel pijnlijke borsten. Hoe gaat het inmiddels met jouw? Heb je al nuttige tips gehad en hebben ze geholpen?

 

Gr Vernon

Link to comment
Share on other sites

Hoi Vernon, wat vervelend dat er maar een embryo is. En vervelend van al die bijwerkingen..... Ik heb sinds ik de menopur spuit want minder last van alles wel nog erg moe en wordt s ochtends vaak vroeg wakker. De benauwdheid is er ook nog wel maar ze zeggen dat het van de spanning komt het is ook spannend allemaal toch? Heb niet echt nuttige tips gehad ik denk dat ik het allemaal maar over me heen moet laten komen al is dat soms makkelijker gezegd dan gedaan! Veel succes nog groetjes

Link to comment
Share on other sites

Hallo Bainc13,

 

Ik ben nieuw op dit forum, maar je bericht viel me meteen op. Ik heb op dinsdag mijn eerste TP gehad (helaas maar 1 embryo van C kwaliteit) en heb sinds ik met de Utrogestan ook alle mogelijke bijwerkingen gehad; veel ruspijn, buikkramp, opgeblazen, hoofdpijn, duizelig, hartkloppingen en vooral heel pijnlijke borsten. Hoe gaat het inmiddels met jouw? Heb je al nuttige tips gehad en hebben ze geholpen?

 

Gr Vernon

 

hoi vernon,

 

ik heb 21 januari mijn eerste icsi tp gehad. en heb ook wel een aantal klachten die jij ook hebt. vooral het opgeblazen gevoel en soms hoofdpijn als ik wakker word en snel vermoeid. Pijnlijk borsten had ik ook al voor de terugplaatsing, denk dat dit door de utrogestan komt.

hoop dat het snel weer over is en er iets positiefs uitkomt.

 

succes met wachten, dat vond ik het meest vervelende, nu gelukkig nog maar 1 weekje wachten voordat we kunnen testen!

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Hoi Aurora ja voel me gelukkig weer lekker in me vel deca vind ik echt een rotje spul hihi.... Ik heb vrijdag tp gehad...nu heeft manlief me alleen aangestoken met de griep/behoorlijke verkoudheid .... Voor de rest heb ik ook wel erg last van me onderrug hoort erbij natuurlijk! Hopen op een goed resultaat. Ik zie dat jij zwanger bent van harte gefeliciteerd voel je je goed? Groet

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use