Jump to content

BNN proefkonijn weeën


shanna74

Recommended Posts

Hoi allen,

 

Waarschijnlijk zijn er vast wel dames die deze aflevering op BNN gezien hebben. Maar voor de dames onder ons die het niet gezien hebben....

Echt super om naar te kijken... In deze aflevering van proefkonijnen... Gaan twee jonge kerels naar het geboortehuis. Hier gaan deze mannen een nabootsing van weeën ondergaan!!!

(Deze aflevering heeft zelfs tv uitzending in Amerika gehaald)

Echt hilarisch om te zien.

 

je kunt het zien op YouTube: BNN weeën

 

Veel kijkplezier

 

gr Shanna

Link to comment
Share on other sites

Had het al gezien, maar achteraf denk ik dat echte weeen wel erger zijn hoor. Ik heb er tenminste niet om kunnen lachen ;-) En ik heb ze ook geen van tweeën als een soort briesend paard horen snuiven (dat noemen we netjes puffen) omdat je niet meer weet waar het zoeken moet. Ruggeprik? Kind was er eerder dan de anaestesist :-D

Link to comment
Share on other sites

Nou zeg, die kleine boef toch! Eerst bleef hij eindeloos zitten, maar toen hij eenmaal 'licht zag aan het eind van de tunnel' wist hij niet hoe hard hij naar jullie toe moest komen ;-)

Eens, ik vond het ook niet lachwekkend, sterker nog ben nog steeds bezig het trauma te verwerken, was er echt in shock van :-(( Maar... die ene gast trok wel heel erg wit weg, dus het zal vast niet heel aangenaam hebben gevoeld...

Link to comment
Share on other sites

Ik werd gek, maar oké het ging ook wel heel snel. Op zwangergym leer je dan leuk dat je de pauzes tussen de weeen door moet benutten maar ik hád geen pauzes (wat ik ook heel kwaad geroepen heb tegen de vk, vond het niet eerlijk). En ik móest op mijn zij liggen omdat Koekie anders wegviel, terwijl ik juist op m'n zij de weeen nauwelijks op kon vangen. Enige voordeel was dat ik er dus echt binnen twee uur vanaf was. De twee uur daarvoor dat ik weeen had waren ze nog wel op te vangen en persweeen doen op zich geen pijn meer (waarmee ik niet zeg dat persen een pretje is ahem...).

 

Ik baal achteraf best een beetje hoor, had het idd 'rustig' willen opbouwen, in dat moment komen, tussen weeen en persen in omschakelen....en nu werd ik gewoon gecommandeerd doe dit, doe dat, puf, draai op je zij, benen in de beugels, knip, pomp, persen, kind MOET eruit... Het is niet 'mijn' bevalling geweest, het heeft me volledig overrompeld, voelt ook wel een beetje alsof mijn lijf me in de steek heeft gelaten. Of juist niet misschien...de gezondheid van Koek ging natuurlijk wel voor alles.

 

Maar dat is allemaal lekker off topic ;-)

Link to comment
Share on other sites

Haha, geweldig! Die ga ik vanavond mn vent laten zien!!!

 

En Henne - nog gefeliciteerd met je zoontje. Ik denk dat weinig vrouwen de bevalling als "hun" bevalling zien, omdat je je van te voren gewoon niet goed voor kan stellen wat er gaat gebeuren / je daar weinig invloed op hebt op het moment zelf. Tenminste, dat was mijn ervaring ook :-)... Ik baalde ook wat van de bevalling / hoe ik de weeën op had gevangen, maar na een paar weken is dat gevoel weg en komt er toch wel trots voor in de plek - hoop dat je dat ook gaat ervaren: zoals de heren bewijzen is zo'n bevalling ook niet niets hihihi...

Link to comment
Share on other sites

nou ik dacht ook altijd die gillende vrouwen wat een aanstellers, heb zelf geloof ik het hardste geschreeuw haha

was echt niet fijn, maar als het kindje er is ben je echt alles direkt vergeten

heb beide keren een weeen storm gehad bij 9 cm, dan word je niet meer verdoofd

denk dat de 3e keer net zo word maar ja dat zien we dan wel weer

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use