Jump to content

3 dagen overtjid, niet ongi maar negatieve test.


1nora1

Recommended Posts

hoi allemaal,

 

zal me even voorstellen, ik ben nora en heb sinds 2005 kinderwens en ben ook 4x zwanger geweest wat helaas elke keer toch mis is gegaan.

heb icsi behandelingen gehad (wat me erg zwaar viel) en ben daar nu even mee gestopt (ik mag nog 1x)

tot op heden nog steeds geen kindje.

 

ik heb de laatste maanden geprobeerd om me er beetje bij neer te leggen dat t voorlopig niet zal lukken, maar nu t volgende.

ik heb een hele regelmatige cyclus van 27 a 28 dagen.

nu zou ik 15/3 op 16/3 ongi moeten worden maar tot op heden nog niets, natuurlijk ook testen gedaan omdat ik t wel erg spannend vond.

maar die zijn tot op vandaag allemaal negatief (zowel clear-blue als kv) heb een week voor mijn nod krampjes in mijn buik gehad en dan weer dagje niet

dan weer dagje wel. ook nu maar af en toe paar krampjes en dat is niet wat ik ken van als ik ongi moet worden. heb iets gevoelige borsten maar meer ook niet.

wie heeft er advies voor me, ik weet dat ik moet wachten en weer moet testen maar die teleurstelling is steeds zo groot als er staat -niet zwanger-!

hopelijk heeft iemand advies voor me.

 

liefs.

Link to comment
Share on other sites

Hoi Nora,

 

Snap goed hoe je je voelt!

 

Zelf ook af en toe zwanger geweesy, dat niet bleef zitten. Uiteindelijk via ICSI wel gelukt.

 

Maar indien de testen nu negatief zijn, durf ik eerlijk gezegd niet te roepen dat het goed zit. Ja kan altijd, late eisprong. Maar zelf heb ik een enkele keer gehad dat ik geen eisprong had. Sloeg ik een rondje over. Los van de hormonen van de behandelingen, die schopte ook vaak het e.e.a. in de war.

 

Als je blijft twijfelen en de cyclus blijven haperen, zou je welicht via de ivf kliniek een echo kunnen vragen en evt een bloedtest (ook op fsh qua cyclys momentbepaling).

 

Maar de keren dat mij dit overkwam, loste het zichzelf op. Met geduld (en dat hebben we genoeg geoefend al die jaren, jij vast ook).

 

Sterkte! Ik hoop dat het toch nog iets moois betekent. En anders alsnog bij je volgense poging.

 

Xxxx

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use