Jump to content

tijd van beginnen ivf tot aan de terug plaatsing


Wennn

Recommended Posts

Hoi Wennn

 

Wat spannend dat het gaat beginnen voor jullie

Het ligt er even aan of je het lange of het korte protocol hebt

Ik heb altijd het lange gehad en ik ben vorig jaar op 4 januari begonnen met de deca en op 6 feb heb ik de tp gehad dus een goede maand duurde het

 

Maar het is bij iedereen verschillend het ligt er namelijk aan hoe snel jou eitjes groeien het kan dus best een paar dagen langer of korter zijn

 

Heel veel succes hopelijk brengt het jullie ook een groot wonder

Link to comment
Share on other sites

Ik heb altijd het korte protocol gehad. D.w.z. geen pilmaand eerst en op dag 2 of 3 van menstruatie beginnen met Decapeptyl en de dag daarna met Gonal f (in mijn geval dan). De puncties waren bij mij al vrij snel: dag 11/12 na menstruatie en de tp weer een paar dagen later. Het ligt er helemaal aan hoe jij op de medicatie reageert. Bij mij ging het allemaal erg snel, maar of dat goed is? Nl. nog steeds geen doorgaande zwangerschap.

 

Succes!

Link to comment
Share on other sites

Hallo dames!

 

ik heb 8 april een gesprek in het ziekenhuis en dan ga ik in mei starten.

vindt het allemaal erg spannend, of het wel gaat lukken enz.

ik heb allemaal verklevingen in mijn buik. Bijde eileiders zijn afgesloten hierdoor. Ook zit er af en toe vocht in de eileiders.

Volgens de arts zit er op dit moment geen vocht in. En daarom laat hij de eileiders zitten.

ben heel benieuwd.

 

Groetjes Wendy.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use