Jump to content

Leuven Belgie/Humanfirst Turkije


noah

Recommended Posts

Hallo meiden,

Wie heeft er hier ervaring met Dr. Valkenburg in leuven?

Heb namelijk veel goeds gehoord daarover, graag wat meer informatie mocht iemand iets weten.

Ook zoek ik mensen die meer weten over Human first in turkije bij voorbaat dank

Link to comment
Share on other sites

 • 3 weeks later...

Hoi Noah,

 

wij zijn deze week voor het eerst bij dr Valkenburg geweest. Onze eerste indruk van haar is zeer positief. Ze komt direct en deskundig over en kijkt veel verder dan het standaard protocol in NL. Wij zijn erg blij met onze overstap: we hadden in NL chromosomenonderzoek gedaan en daar waar in NL gezegd werd dat de -afwijkende- uitslag bij mij in geen relatie stond tot de drie vroege miskramen, dacht Valkenburg er toch heel anders over. Haar advies: isci-pgd. Daar worden we wat minder blij van, maar goed we wilden antwoorden en die hebben we nu. Daarbij ligt er nu een duidelijk behandelplan. Een eerste consult kost 275 euro, contact af te rekenen. Daarna kan het via de bank. Ze vertelde wel dat je in het ziekenhuis wel voroaf moet betalen (en dus achteraf declareren bij de ziektekostenverzekering voor zover je nog niet door je 3 pogingen heen bent).

 

groeten,

sjoukje

Link to comment
Share on other sites

Hoi Sjoukje.bedankt voor je reactie.wij hebben vandaag ons dossier meegekregen.wel een heftig gevoel hoor ,tis nu dus echt klaar in Ned..maar ik denk dat wij ook naar dr Valkenburg gaan..is de wachttijd lang voor een intake gesprek?fijn dat ik nu met iemand kan praten . Groet noah

Link to comment
Share on other sites

Wij hebben een maand moeten wachten op de intake. Verder hoef je ook niet lang te wachten. In ons geval (pgd) heb je in NL erg lange wachtlijsten, in belgie zijn we hopelijk in juni aan de beurt of anders september (juli/aug doen ze geen pgd). Van 2 mensen uit mijn omgeving die ook bij valkenburg zijn geweest, weet ik dat je na de intake niet lang meer hoeft te wachten voor je met ivf/icsi behandeling kunt starten. Op internet had ik ook wat reacties gelezen van mensen die niet over haar communicatie te spreken waren, maar dat gevoel delen we niet. Heldere uitleg, direct (maar voor noorderlingen zoals wij is dat alleen maar heel herkenbaar en erg fijn). En ze kan ook goed bloedprikken ;-), wat ze met een verfijndere naald doet dan we hier in NL gewend waren. Verder heeft ze voor de intake alle tijd genomen: we stonden ingeboekt voor één uur, maar uiteindelijk zijn we er twee uur geweest. Dat voelt heel anders dan de evaluatiegesprekken die we in NL hebben gehad waarbij je in 15/20 minuten heel vriendelijk weer klaar was met een gesprek dat feitelijk elke keer niet meer inhield dan "jullie hebben alleen nog wat meer geluk nodig".

Link to comment
Share on other sites

Ja inderdaad je moet geluk hebben dat word vaak gezegd. De wachttijd is niet lang dan.Maar wat is pgd ? Hoop dat juni voor jullie doorgaat.wij zijn nu nog 1x bezig met iui dat hadden we nog tegoed.stapje terug maar niet geschoten is altijd mis.2x ivf waarvan de 1e x pos,helaas na 8 wk mk. 3e po icsi .maar ook nooit cryo.s gehad.dat was zo balen was zo door de 3 pog heen.zijn nu 2.5jr bezig.ben jij ook al tijdje bezig? Noah

Link to comment
Share on other sites

pgd is embryoselectie voor de terugplaatsing. Wordt in NL alleen in Maastricht gedaan (wel in samenwerking met geloof ik nog drie andere ziekenhuizen). Wij hebben 2 icsipogingen achter de rug met in totaal zes terugplaatsingen van 7 embryo's. We hebben drie vroege miskramen gehad (dus voor de 1e echo ivm hartaktie). Omdat elke keer gezegd werd dat we topembryo s hebben, maar men het mislukken hield op "pech" en men eigenlijk niks wilde uitzoeken hebben we besloten om onze derde vergoede poging (alles of niets) in het buitenland te doen. Het chromosomenonderzoek leidt nu, in combinatie met de topembryos en de miskramen, tot de conclusie pgd.Wij zijn nu ook ongeveer 2 1/2 jaar bezig, even lang dus. Pogingen gaan idd snel zonder cryo's. Spannend jaar weer voor jullie en ons.

Link to comment
Share on other sites

Hoi Sjoukje.hoe gaat het?ik ben net genezen vd griep en al 2wk aan het prikken.normaal groeien de eitjes prima,denk dat het door de griep komt.morgen hoor ik of het allemaal doorgaat,wil wel gezond zijn en vooral voor de laatste ronde..maar morgen gaan we bellen voor een intake gesprek. Dus jij hebt al 3 miskr gehad..pfff heftig zeg..ik vond dat een hele moeijlijke tijd.ik had nog niet eerder over pgd gelezen..goed dat ik dat nu weet dank je wel.heb je al iets gehoord over het chromosomenonderzoek,spannend weer allemaal.tot gauw ..

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Een beetje late reactie, maar zijn begin 2011 voor het eerst bij Dr. Valkenburg geweest en wij zijn dol op haar!!! ;-) Ze houdt echt van aanpakken en is lekker direct. Ze komt soms een beetje warrig over en is kort van stof, maar is niet te beroerd om iets nog een keer uit te leggen.

Ze weet echt waar ze het over heeft en windt er geen doekjes om en naar onze mening is ze echt een expert op het gebied van fertiliteit!

In haar wachtkamer liggen zeker 4 fotoalbums vol met geboortekaartjes, waarvan ongeveer 70% van Nederlandse stellen die naar jaren medische molen in Nederland bij haar toch zwanger zijn geraakt!

Overigens hebben we wel eens gehoord dat sommige mensen haar te direct of 'koud' vonden, maar dat hebben wij totaal niet zo ervaren! Onze 1e poging was gelijk raak en na 2 mislukte cryo TP zijn we na een verse poging nu 4,5 week zwanger!! 29 april hebben we onze 1e echo!!! Ik wens jullie heel veel succes en wens jullie alle goeds!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use