Jump to content
Sign in to follow this  
alleenstaande

eindelijk

Recommended Posts

Voor iedereen die met KID wil starten en te jong/oud/dik of dus is: ga gewoon naar Belgie!

Ik ben een 30 jarige vrouw en ga starten met KID behandelingen. In Belgie zijn ze stukken kundiger en aardiger als in Nederland. In Nederland hebben ze een tekort aan zaaddonoren,echter ook in Belgie, maar hier krijg ik als alleenstaande in tegenstelling tot Nederland wel een kans. Hier ben ik eeuwig dankbaar voor. Hopen dat alles nu goed zal gaan verlopen. Met de anonimiteit heb ik persoonlijk geen probleem,wat heeft een kindje eraan,als zijn vader uberhaupt alleen een zaaddonor is?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik ben het qua anonimiteit met je eens. Wij zitten er ook aan te denken om voor KID te gaan.

Jij doet het denk ik omdat je alleenstaand bent? Wij omdat we geen heil meer in ICSI zien.

Het vergt teveel van ons.

 

Ik ga eens met Geertgen bellen, daar doen ze aan wederdiensten. Ik zaad en ik geef mijn eitjes af. Vind ik persoonlijk erg mooi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this   • Posts

  • Nou volgens mij verschilt dat ook per persoon met die bolletjes.  Vandaag heb ik lekker vrij dus ben lekker gaan shoppen en ja hoor.. dat helpt toch met je gemoedstoestand 😉. Omdat ik wel last heb van waterige afscheiding, denk ik dat ik ongesteld wordt. Dus dan toch met vrees naar de wc, maar dat blijft mooi weg gelukkig. Ik heb nooit last van waterige afscheiding, dus zie dat maar als goed teken.. 😬. Spannend!!
  • Ik ben op zoek naar een rit naar menoland en orgaland. Iemand die me een lift kan geven? Ik betaal graag de benzine!! 
  • @Marsukar Ik had gelezen dat je door die bolletjes positief kan testen... Klopt dat?  Ja probeer echt leuke dingetjes te doen hoor, lekker vrolijk blijven. Ik ben echt van mening dat dat enorm veel kan helpen.
  • Heyyy @Onzefamilie Wat fijn om weer even wat van je te horen xx Heel erg bedankt voor de tip ik ga het zeker even navragen of het daaraan kan liggen. Al moet ik zeggen dat ik er minder last van heb.  Wat verschrikkelijk voor je allemaal 😞 Laat even weten hoe het vandaag is gegaan, tenminste als je dat wil natuurlijk !!  Doe vooral lekker rustig aan en laat je lekker verwennen. ❤️
  • Klopt @Nora90. Ik zit vandaag op mijn elfde wachtdag. Ik mag donderdag testen. Durf het niet voor die dag te doen.. Vandaag wel minder opgewekt dan gisteren. Hoofdpijn en moe. Nog steeds niet het gevoel dat ik ongesteld ga worden, maar word langzaam wel gek van die onzekerheid. Weet iemand of het vaak voorkomt dat je menstruatie uitblijft en dat je dan toch negatief test?  Ik hou mij een beetje vast aan het feit dat ik bij de verse tp een week later, door de bolletjes heen, ongesteld werd. Dus denk ergens dat ik dan deze keer ook gewoon er doorheen ongesteld zou worden, als het zo zou zijn...  Maar leuke tijden voor jou Nora. Hoop echt dat ik straks met jouw enthousiasme mee kan doen 😃  
 • Topics

×

Important Information

Terms of Use