Jump to content

Boeding


wendyobje

Recommended Posts

Hallo mijn naam is wendy.Ik en mijn vriend zijn al 7 jaar bezig en hebben ook al iui gehad.

Dit is mijn eerste keer ivf.Ze hebben de eitjes er al uit gehaald ik had er 30 dat is meer dan normaal.

En heb daarom ook heel veel rust moeten houden ik lig al 2 weken op de bank omdat ik niks mag doen.

De kans op trombose is tegroot als is teveel ga doen.

20 maart hebben ze 1 embryo terug geplaats.2 dagen geleden had ik bloeding heel donkerbruin en ook heel weining.

Nu 2 dagen later heb ik de normale menstruatie normaal kleur bloed en steken in mijn onderbuik.

Ik ben nu best onzeker en denk allemaal het zal wel mislukt zijn.

2 april moet ik bloed laten prikken.maar betekent het nu echt dat het mislukt is of heb ik nog een kans dat het wel goed kan gaan.

Zijn er mensen die dit ook hebben meegemaak en mijn mischiens kunnen vertellen of het goed kan gaan of dat het nu al mislukt is.

Ik wil ook iedereen de met ivf bezig is heel veel s6 wensen.gr wendy

Link to comment
Share on other sites

Hoi Ik wil niet negatief zijn, maar ik denk dat het niet gelukt is, maar bij het Kruitvat hebben ze testjes 2 voor 5 euro en bij mij gaven die al in een vroeg stadium aan of het positief of negatief was. me een beetje ochtend urine weet je het misschien al, ook een licht tweede streepje betekend zwanger, moet wel elke dag donkerder worden. maar 30 eitjes is heel veel, waren er niet veel bevrucht?

Link to comment
Share on other sites

Van de 30 waren er 4 gelijk kapot ze hebben er 17 met ivf gedaan en 9 volgens icsi methode van de 17 waren er 12 bevrucht en van de 9 waren er 5 bevrucht.

ze hebben de beste terug geplaatst. en de rest verder gekweekt om te kijken of er nog ingevroren kon worden.

deze week kregen we een brief dat er 4 goed genoeg waren voor invriezing.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use