Jump to content

Even BALEN!


Neel

Recommended Posts

Ik moet even van me af schrijven. Ik hoor net dat een collega zwanger is. Zij was vorige keer tegelijkertijd met mij zwanger en dat was haar overkomen. Ze was er nog niet uit of ze kinderen wilde...maar ze was per ongeluk zwanger geworden. Haar zoontje is een paar weken jonger dan onze dochter. Nu is ze dus weer zwanger en eigenlijk wilde ze geen 2e kindje. Maar ze is er 'wel blij mee' hoor...

En ik verdenk haar ervan dat ze heel graag kinderen wil, maar dat niet zegt omdat ze ook carriere wil maken. Ze heeft net ook promotie gemaakt en dus nu meteen zwanger. Soort imago dat ze hoog wil houden lijkt het wel. En ik zit hier weer lekker jaloers te zijn!!! En ik wil wel heel graag een 2e en kom daar ook voor uit, heb zelfs promotie laten schieten, omdat ik bezig ben met IVF en me dus niet 100% kan focussen op een zwaardere functie voor mijn gevoel.

GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

Neel

Link to comment
Share on other sites

Ja ja...die kennen we ik wilde eigenlijk niet maaaaaar toch "opeens" zwanger!!! Uiteraard begrijp ik jou jaloerse gevoel, zoveel moeite moeten we doen voor een tweede terwijl een ander "een ongelukje" heeft!!!! Probeer het gevoel te onderdrukken al is het moeilijk, ik zit in hetzelfde situatie...mijn schoonzus is zwanger terwijl ze eigenlijk wilde scheiden!!!! Als de eerste IVF is gelukt zal de tweede keer het geluk toch wel met jou zijn...;-).

Groetjes van dinky.

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Die gevoelens deel ik helemaal!

Ik gun mensen alles en kan oprecht blij zijn, maar moet wel even de tijd nemen om het te laten zakken en gemeend te lachen enzo.

Gelukkig snappen (de meeste) mensen om me heen dat wel!

Echter wel giga ruzie met een zwangere 'vriendin' die zegt dat ik het andere mensen niet gun om zwanger te zijn tot ik het zelf ben!! WTF!

 

Ik gun mensen juist alles, alleen mezelf ook haha!

Alleen als er een zwangere bij me komt klagen hoe zwaar t allemaal is (pijntje hier, 'ik wil zo graag een borrel' daar) dan verzoek ik ze vriendelijk dat bij een ander te doen, dat ik graag zou willen ruilen!

Je eigen gevoel is net zo belangrijk als dat van een ander, dus sta die gevoelens ook toe, ze zijn er toch...

 

Heel veel succes allemaal met die #&@?@&@&@* gevoelens en gedachten!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use