Jump to content

teleurgesteld


anja
 Share

Recommended Posts

hallo allemaal

 

 

 

Ik moet ff mijn verhaal kwijt moest gisteren naar het ziekenhuis umcg voor een ofo onderzoek.Wij met volle moed erheen om 7 uur smorgen want we moesten er om 8 uur al zijn.Komen we daar bij de dokter en gaat ze over iets anders beginnen ipv ivf.Ze wil namelijk mijn eileiders weer herstellen met een operatie en dan zo zwanger worden en eigenlijk wou ze niets horen over ivf.De kansen waren dan aanzienlijk kleiner zo vertelde ze ons.En dat was dat,we konden weer gaan en we moesten er maar eens over nadenken.Ik heb voor mezelf besloten voor die tijd al dat ik geen operatie meer wil ben de opraties zat.En daarbij komt dat het ziekenfonds dit niet vergoed en ivf wel.En we kunnen geen 5000 euro op hoesten voor die operatie .Dus we gingen teleurgesteld naar huis en heb er gisteren de hele dag mee rond gelopen wat moet ik doen de kinderwens is wel erg groot voor ons beide.Heb gisteren het hele internet af gezocht voor info en ja de friesland vergoed die operatie niet en welke wel ben ik nog steeds niet achter.Maar zelf denk ik als ze wel ivf vergoeden wat ook heel veel geld kost waarom dan die operatie niet voor veel minder ik weet het allemaal niet meer ben erg teleurgesteld en zit er behoorlijk mee misschien zeur ik wel maar moest het ff kwijt

 

 

 

groetjes anja

Link to comment
Share on other sites

Wat een teleurstelling meid... Misschien kun je het verhaal uitleggen bij je verzekeraar en willen ze misschien wel een uitzondering maken. Want IVF pogingen lijken me duurder dan een hersteloperatie (???)

 

 

 

Bianca

Link to comment
Share on other sites

Ik woon in Wagenborgen, vlakbij Delfzijl (prov. groningen). Wij hebben in het Delfzicht ziekenhuis in Delfzijl een deel van het traject gedaan, andere deel in Belgie.

 

Dus niet in het UMCG. Ik hoor veel negatieve verhalen over het UMCG (ook wel positieve hoor), maar is het misschien voor jullie een optie om nog eens naar een ander zh te gaan? Een second opinion?

 

 

 

Bianca

Link to comment
Share on other sites

ja misschien moeten we dat laten doen maar we kunnen niet ver weg vanaf onze woonplaats is te moeilijk ivm werk ed.maar op dit moment ben ik erg boos en dwaalt er van alles door mijn hoofd wel/niet doorgaan.ben op dit moment moedeloos:sad:

Link to comment
Share on other sites

ja wat een teleurstelling!

 

Kan je niet aangeven dat je liever ivf wilt doen en niet die operatie...of begrijp ik het nu helemaal fout!

 

Dat moet toch kunnen!

 

 

 

En doe maar lekker je verhaal hoor...gooi het er maar uit...geeft helemaal niks!

Link to comment
Share on other sites

Wat een rotsituatie zeg!

 

 

 

Ik had geen idee dat een hersteloperatie niet vergoed werd.

 

 

 

Misschien is het idee van Bianca wel een optie; een second opinion in een ander ziekenhuis.

 

 

 

Hoe dan ook, ik wens je veel sterkte!

 

 

 

Groetjes Laura

Link to comment
Share on other sites

Bedankt allemaal voor jullie lieve reacties.

 

 

 

Op dit moment zie ik het allemaal ff niet zitten en weet niet wat te doen.

 

Mijn vriend en ik gaan het er eens goed over hebben dit weekend en dan zien we verder zit op dit moment ff niet echt lekker in mijn vel en vind het moeilijk om het er over te hebben.Zelf denk ik dat ik gewoon ivf wil gaan doen en hoop dat ze dat dan wel gaan vergoeden en dat het ziekenhuis achter mijn besluit staat en anders ga ik ermee stoppen.Mijn vriend staat achter elk besluit die ik neem hij is ook teleurgesteld.Ik heb het eerst ff goed tot mijzelf laten door dringen en mijn vriend ook en dan gaan we samen het besluit nemen wat we gaan doen.

 

 

 

gr ana

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share • Posts

  • @Heleen79 Jeetje, wat een verdrietig bericht 😞 Hoopte zo dat jou het geluk ook was gegund! Dikke knuffel! Een miskraam hakt er -zoals Kitje zegt- altijd in: Maakt niet uit hoeveel weken je zwanger bent. Je bent aan de ene kant blij omdat je een positieve test hebt en aan de andere kant blijf je altijd die angst houden. Net als Kitje was die angst pas ook bij mij voorbij toen ik haar dagelijks ging voelen en een lieve echoscopiste zei: 'Owh, maar dit kindje gaat echt wel geboren worden hoor!' Pas toen durfde ik er een beetje in te gaan geloven.  Wat jullie zeggen: Misschien is het inderdaad nog eens goed om een gesprek met die fertiliteitsarts aan te gaan. Ik merk inderdaad dat zij nog vaak in mijn gedachten verschijnt. Zeker nu rond deze tijd weer.  Ze heeft me heel vaak het gevoel gegeven dat ik 'achterlijk' was, dat ik iets fout had gedaan, ik het gesprek over dat we maar 1 IVF poging zouden doen niet goed had onthouden, gezegd dat ik te oud was en maar eerder had moeten komen, want dat zij dan meer kansen had gehad etc. Nou durf ik wel te zeggen dat ik niet de domste ben en mijn man ook niet, maar dat zij ons het gevoel wel heeft gegeven dat het onze eigen schuld was, terwijl het om zo een gevoelig onderwerp gaat! Aan de andere kant hebben we toen tegen elkaar gezegd: Streep door dat ziekenhuis en we gaan verder kijken. Aan de andere kant zou ik er wel andere vrouwen mee kunnen helpen: Vrouwen die niet zo weerbaar zijn of die het geld niet hebben om verder te gaan bij een kliniek.  Heb zelfs nog even overwogen om in een ander ziekenhuis te gaan bevallen om deze reden. Gelukkig werkt zij op een andere afdeling en verwacht ik haar niet tegen te komen en anders is het misschien maar beter voor haar als ze niet bij mijn bevalling aanwezig is 😜  Inmiddels hier alweer 2 weken met verlof en een spannende tijd breekt aan. Het meisje is nog steeds te groot en ze heeft volgens mij nog genoeg te eten in m'n buik, want ze maakt nog geen aanstalten om uit huis te gaan 😉 Over 5 dagen krijg ik een doorverwijzing om te worden ingeleid. Ik vind het heel spannend, maar kijk er ook naar uit om haar te ontmoeten 💗
  • Te vroeg geroepen. Gisteravond en vanmorgen weer zeurende buikpijn en lage rugpijn... Ik denk dat dat een voorbode is van niet veel goeds.... Ik bewaar mijn rust en probeer vooral te berusten... Er is toch niks wat ik kan doen... geen bloed geeft moed, maar verwacht het een dezer dagen...
  • Zondag avond nog buikpijn en maandag ochtend maar verder niet meer. Ik ben nu wel heeel erg moe... dus so far, so good🤞🏻 Ik ben zooo benieuwd... ik hoop het zo enorm.
  • Wat spannend meis! Ben hard voor je aan het duimen dat deze mag blijven  Hoe voel je je nu? Nog buikkrampen?
  • Oei dat is balen zeg! Pijnlijk! Wat voorn werk doe je? Wat een heerlijke geruststelling dat alles goed is met de kleine! Ja dat hoop ik ook en dat het 9 mnd mag blijven groeien en gezond geboren mag worden. Het is wel echt een spannende tijd zo na de miskramen. Als ik zwanger ben dan zal ik tot en met 13 weken niet echt heeel relaxed zijn.... Maar goed, eerst maar eens een positieve test😇
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use