Jump to content

DHEA waar te koop?


suzie

Recommended Posts

Hellup!!

Vandaag definitief besloten om onze laatste poging in Dusseldorf te gaan doen. Nu heeft dr S. mij DHEA voorgeschreven. Mijn apotheek kan dit echter niet leveren. Hebben jullie dit gebruikt en nog tips waar ik het kan kopen?

Link to comment
Share on other sites

Hi Suzie, ik heb een tijd geleden een pot in de VS weten te bestellen. Ik weet wel dat ik er veel voor heb betaald, maar niet meer hoeveel.... Ik heb even de pot erbij gepakt en het is via su.perho.rmones.com (de eerste twee punten dus wegdenken). Misschien is het nu anders, maar het was nogal lastig om hier aan het echte spul te komen... Klinkt net als een verboden middel hè? Als je er niet uit komt PB je maar, ik heb hier nog een ongeopende pot, geseald en wel staan met 150 stuks. Ik had hem aan de buurman beloofd, maar hé, die hoeft niet zwanger te worden :-) Succes! Liefs, Floor

Link to comment
Share on other sites

Hi,

 

ik heb de dhea besteld bij vitamarket.net. Het paarse potje, met 25mg pilletjes. Heeft er voor gezorgd dat mijn waardes gestegen zijn.

Ik moest 50mg slikken, twee tabletjes per dag. Daarna ben ik over gegaan op 75.

en ook snel in huis als je met creditcard besteld.

 

succes!!

Link to comment
Share on other sites

Tool wat mooi die pinguins bij je 'handtekening'. Zijn jullie samen sterker geworden door alle behandelingen?

Hè suuss, jep, we zijn idd sterker en dichter tot elkaar gekomen door de behandelingen. En na 13 jaar eindelijk getrouwd, hihi

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use