Jump to content

Action zwangerschapstesten!


Melis25
 Share

Recommended Posts

Lieve dames op het wachtbankje!

 

Als jullie net zo enthousiast zijn met testen als ik, dan zullen jullie ook al heel wat euro's hebben uitgegeven aan zwangerschapstesten.

Natuurlijk zijn de 2 voor 5 euro testen van KV een goede uitkomst voor onze die-hard testers.

 

Ik was net in de Action en zag dat ze daar ook zwangerschapstesten verkopen, wisten jullie dit al? Ze gaan per twee en kosten slechts 1,50. Ik heb een doosje meegenomen en deze net getest. Kreeg meteen twee mooie strepen. Oke, ik ben dan wel bijna 6 weken zwanger en ik weet niet of ze ook al bruikbaar zijn als je test voor je NOD, maar dit scheelt wel serieus knaken!

 

Wellicht hebben jullie er iets aan, altijd fijn om te weten toch?!

 

Succes in de wachtweken en op naar een positieve (Action ;-)) test! :-)

Link to comment
Share on other sites

Ik hoorde inderdaad van Daphne dat ze ze daar nu ook hebben. Maar Action is toch grotendeels een dumpwinkel van de grotere ketens heb ik vaak het idee, dus zullen de testen daar ook wel goed zijn gok ik. Ach ja, en anders, zo duur zijn ze natuurlijk niet. Voor ons misschien wel een uitkomst, aangezien ik niet wil testen voordat we vanuit België te horen hebben gekregen dat Daphne zwanger is. Ik wil die test dan eigenlijk puur voor de foto :D

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Hey ladies,

Ik had gelijk al 3 pakjes gekocht vorige week, haha, ben nl. een vroegtester. So far so good. Hij gaf gisteren (op wd8) een heel licht streepje aan, terwijl de kv nog redelijk wit bleef.

Vandaag gaf de kv zo'n zelfde soort streepje aan als de Action gisteren deed. Zou is super gevoelig zijn? Hoorde ook wel dat ie valspositief was, maar ik weet niet of dat zo is.

 

Ik heb er nog 5, ik zal er morgen eentje doen, op wd10. Ik plaats 'M morgen

Link to comment
Share on other sites

Zoals beloofd hier een foto van mijn actiontest

 

een van donderdag: wd 8

een van vandaag: wd 10 (rechts)

 

Ik heb ook zo elke dag kv test gedaan, en de action doet het even goed (en vroeg dus!) als de kv vind ik!

de cb gaf zw aan dus ik weet t nu iig zeker!

Link to comment
Share on other sites

Iedereen is onzeker, ik ook nog soms. Maar een positieve vibe en vertrouwen hebben in je lichaam/natuur is ook erg belangrijk! Zoals ik al zei, behalve de bekende factoren als drugs/roken/alcohol, kan je vrijwel niets doen.

Probeer ook te genieten meiden!!

Link to comment
Share on other sites

Hier in het dorp geen action, maar in een ander dorp liep ik er vandaag tegenaan, dus gelijk 2 doosjes mee genomen! Misschien, als hij nog gevoeliger is dan de kv test, test hij misschien ook de pregnyl langer of test hij hele lage waardes hcg, zodat misschien als je lijf het eerst heeft aangemaakt, maar het toch niet goed ging ofzo en daardoor wel ongesteld wordt het vals positief lijkt maar eigenlijk een hele helemvroege mk was? Of praat ik nou onzin? Nou, op wd10 is het voor jou in ieder geval geen valse vroegtest meer hoor, helemaal niet na de cb test!!!

Link to comment
Share on other sites

Haha dat weet ik niet, maar op alle verpakkingen staat dat je ze kan gebruiken vanaf 4 dgn voor je NOD.

En ik ben dus een week te vroeg begonnen. Maar zelfs toen zag ik al een streepje (en jullie ook want iedereen keek heel lief met me mee☺) dus je kan iig zeggen dat de Action als de KV even goed zijn, in mijn ogen dan.

Link to comment
Share on other sites

Hm, nou, ben benieuwd! Als we woensdag de tp hebben vd cryo, wil ik misschien wo 5 juni voor we in het vliegtuig naar Amerika stappen nog even een test er tegen aan gooien... Is dan pas wd 7, maar wie weet?!?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share • Posts

  • Hai goedemorgen dames, na lang wachten is op 5 Juli onze zoon geboren. Het is een heftige maar mooie bevalling geweest.    Hopefullness, zie na jou berichtje van 27-04 geen nieuwe meer. Hoe is het gegaan?
  • Proficiat @Chrissy wat een fantastisch nieuws! 8 Weken alweer, wat gaat het snel he? Fijn dat ze niet zo groot was als vantevoren ingeschat, bij mij viel het ook reuze mee, ze zat op de +1 lijn dus dat is helemaal prima, die heeft ze een poosje gevolgd, daarna ging ze aan het dalen, nu zit ze tussen 0 en -1 vinden ze ook prima. Ze ontwikkeld zich goed, plast en poept, met borstvoeding zien ze dat wel vaker dat ze in het begin heel hard groeien en dat het later stabiliseert. Ze krijgt inmiddels ook hapjes natuurlijk, ze is nu bijna 7 maanden en heeft maatje 68 weegt ruim 7 kg. Ik heb even nagekeken wat zij woog met 8 weken, ze was toen ook 5 kg, toen zat ze nog op de +1 lijn ongeveer. Ze hebben je wel lang door laten lopen zeg, jeetje, waarom doet een ziekenhuis niet wat een fertiliteitsarts adviseert? Dat zeggen ze toch niet voor niks? Gelukkig dat het uiteindelijk wel goedgekomen is, maar dat je hebt moeten praten als brugman zal niet fijn geweest zijn. Ik had gelukkig een gynaecoloog in het ziekenhuis die dat zelf al bedacht had, ze zei hetzelfde als jouw arts, niet voorbij de 40 weken laten gaan, eerder inleiden. Gelukkig dat je nog een fijne bevalling hebt gehad uiteindelijk, ja, wat is fijn, een bevalling is nooit fijn denk ik, maar als je er met een goed gevoel op terugkijkt dan is het goed toch? En dat je de zwangerschap aan het eind beu was moet je je niet schuldig over voelen hoor, dat heeft iedereen! Ik ook! We wilden dat heel graag idd, maar die laatste loodjes zijn heel zwaar, voor iedereen, de zwangerschap is ook enkel een doel om dat te verkrijgen wat je graag wil, een kindje en dat is ons mooi gelukt! Wat een stomme opmerking van die kraamverzorgster, alsof je daar op zit te wachten en alsof wij, iets minder piepjonge moeders al een soort van oma's zijn. Tegen mij zeiden ook veel mensen... Maar je bent een stuk ouder nu! Ja? En? Dus? Ik ben gezond, dus? Heb er niks mee geleden met de bevalling en kuierde zelf naar het bureau voor de 2 weken afspraak daar (half uurtje lopen enkele reis). Ik voelde me prima, zij deed het goed en de gebroken nachten vond ik ook reuze meevallen. Het leek wel alsof iedereen er een punt van maakte behalve ik. Die arts had helemaal gelijk. Mijn huisarts zei destijds, de kansen zijn misschien niet hoog, maar als je niks doet is het sowieso 0. Elke kans, hoe klein ook, is een kans. En zie, je grootste wens is in vervulling gegaan, met IUI notabene! Niet eens IVF. Ik sluit me helemaal aan bij jouw woorden Chrissy, neem alle kansen die je krijgt met beide handen aan, laat die artsen maar lullen! Geniet van je wondertje, maar dat komt vast goed.   
  • Lieve allemaal,  Het is alweer bijna 8 weken geleden, maar eind mei is ons mooie meisje geboren. Gezond en wel! En.... Ze was ook helemaal niet zo groot als ze werd ingeschat! Was dat bij jou ook niet zo @Kitje? Inmiddels is het een flinke dame die al 5 kilo weegt hihi.   Uiteindelijk wel ingeleid, maar toen liep ik al bijna tegen de 40 weken. Zat er ook behoorlijk doorheen tegen het einde en voelde me daar ook weer slecht over, want ik wilde dit toch zo graag? Nog moeten praten als brugman om uiteindelijk op tijd ingeleid te worden. De fertiliteitsarts had ons namelijk benadrukt om niet langer dan 40 weken door te lopen ivm de achteruitgang van de placenta, maar hier in het ziekenhuis wilden ze daar nog niet zo aan zucht...  Uiteindelijk wel een hele fijne bevalling gehad (tenminste, tot zover dat kan) dus het ziekenhuis heeft het weer een beetje goed gemaakt met me 😉 Ik was ook heel snel weer hersteld na de bevalling. Ik hoor het de kraamverzorgster nog zeggen tegen mijn man: "Ze herstelt heel snel voor een oudere moeder". Jawel, wij oudere moeders kunnen dat gewoon 💪 Deze tijd denk ik nog regelmatig terug aan vorig jaar rond deze tijd.... Toen net de deceptie in het ziekenhuis achter de rug en net aangeklopt bij de fertiliteitskliniek. Nog al die onzekerheid of onze grootste wens ooit nog in vervulling zou gaan. Het verdriet en toch ook weer de hoop die ze ons in de kliniek weer gaven. Ik hoor het de oudere arts nog zeggen: :"Je moet altijd hoop blijven houden". En inmiddels ligt er een mooi en heel gezond meisje in mijn armen.  Meiden die hier nog meelezen: Houd vol! Net na mijn 42ste verjaardag ben ik zwanger geraakt van een gezond kindje. Het is dus zeker mogelijk en laat je niks aanpraten door artsen die het denken beter te weten.     
  • Helaas is het hier heel stilletjes de laatste tijd @Mini123 maar fijn te horen dat je wat aan de informatie hebt gehad die wij allen gepost hebben hier. Het zijn voornamelijk eigen ervaringen en onderzoeken dat we gedeeld hebben, hopelijk heb je er wat aan. Ik ben momenteel niet in traject, ik ben een half jaar geleden bevallen van een gezonde dochter, heb nog wel een cryo, maar ik heb momenteel nog geen plannen deze te laten terugplaatsen, maar misschien dat er nog meiden aansluiten hier die wel in traject zitten, ik heb het als heel prettig ervaren om mijn ervaringen en gevoelens te kunnen delen met mensen die weten en snappen wat er in je omgaat, het is geen gemakkelijk traject, met veel ups en downs, hoop en verdriet. Ik wens je heel veel succes toe met je eerste ICSI traject, je zal binnenkort wel een echo hebben denk ik om te kijken hoeveel eitjes er groeien bij je, hopelijk heb je flink veel eitjes om te oogsten! Als je zin hebt kun je altijd een berichtje achterlaten hier om te laten weten hoe het met je gaat, ik kom af en toe nog weleens kijken, maar ben niet zo heel vaak meer online hier. Groetjes!
  • @Hopefulness hoe is het afgelopen meis? Ik kon een tijdje niet inloggen en kan niet zien of ik wat van je berichten gemist heb.    
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use