Jump to content

Action zwangerschapstesten!


Melis25

Recommended Posts

Lieve dames op het wachtbankje!

 

Als jullie net zo enthousiast zijn met testen als ik, dan zullen jullie ook al heel wat euro's hebben uitgegeven aan zwangerschapstesten.

Natuurlijk zijn de 2 voor 5 euro testen van KV een goede uitkomst voor onze die-hard testers.

 

Ik was net in de Action en zag dat ze daar ook zwangerschapstesten verkopen, wisten jullie dit al? Ze gaan per twee en kosten slechts 1,50. Ik heb een doosje meegenomen en deze net getest. Kreeg meteen twee mooie strepen. Oke, ik ben dan wel bijna 6 weken zwanger en ik weet niet of ze ook al bruikbaar zijn als je test voor je NOD, maar dit scheelt wel serieus knaken!

 

Wellicht hebben jullie er iets aan, altijd fijn om te weten toch?!

 

Succes in de wachtweken en op naar een positieve (Action ;-)) test! :-)

Link to comment
Share on other sites

Ik hoorde inderdaad van Daphne dat ze ze daar nu ook hebben. Maar Action is toch grotendeels een dumpwinkel van de grotere ketens heb ik vaak het idee, dus zullen de testen daar ook wel goed zijn gok ik. Ach ja, en anders, zo duur zijn ze natuurlijk niet. Voor ons misschien wel een uitkomst, aangezien ik niet wil testen voordat we vanuit België te horen hebben gekregen dat Daphne zwanger is. Ik wil die test dan eigenlijk puur voor de foto :D

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Hey ladies,

Ik had gelijk al 3 pakjes gekocht vorige week, haha, ben nl. een vroegtester. So far so good. Hij gaf gisteren (op wd8) een heel licht streepje aan, terwijl de kv nog redelijk wit bleef.

Vandaag gaf de kv zo'n zelfde soort streepje aan als de Action gisteren deed. Zou is super gevoelig zijn? Hoorde ook wel dat ie valspositief was, maar ik weet niet of dat zo is.

 

Ik heb er nog 5, ik zal er morgen eentje doen, op wd10. Ik plaats 'M morgen

Link to comment
Share on other sites

Zoals beloofd hier een foto van mijn actiontest

 

een van donderdag: wd 8

een van vandaag: wd 10 (rechts)

 

Ik heb ook zo elke dag kv test gedaan, en de action doet het even goed (en vroeg dus!) als de kv vind ik!

de cb gaf zw aan dus ik weet t nu iig zeker!

Link to comment
Share on other sites

Iedereen is onzeker, ik ook nog soms. Maar een positieve vibe en vertrouwen hebben in je lichaam/natuur is ook erg belangrijk! Zoals ik al zei, behalve de bekende factoren als drugs/roken/alcohol, kan je vrijwel niets doen.

Probeer ook te genieten meiden!!

Link to comment
Share on other sites

Hier in het dorp geen action, maar in een ander dorp liep ik er vandaag tegenaan, dus gelijk 2 doosjes mee genomen! Misschien, als hij nog gevoeliger is dan de kv test, test hij misschien ook de pregnyl langer of test hij hele lage waardes hcg, zodat misschien als je lijf het eerst heeft aangemaakt, maar het toch niet goed ging ofzo en daardoor wel ongesteld wordt het vals positief lijkt maar eigenlijk een hele helemvroege mk was? Of praat ik nou onzin? Nou, op wd10 is het voor jou in ieder geval geen valse vroegtest meer hoor, helemaal niet na de cb test!!!

Link to comment
Share on other sites

Haha dat weet ik niet, maar op alle verpakkingen staat dat je ze kan gebruiken vanaf 4 dgn voor je NOD.

En ik ben dus een week te vroeg begonnen. Maar zelfs toen zag ik al een streepje (en jullie ook want iedereen keek heel lief met me mee☺) dus je kan iig zeggen dat de Action als de KV even goed zijn, in mijn ogen dan.

Link to comment
Share on other sites

Hm, nou, ben benieuwd! Als we woensdag de tp hebben vd cryo, wil ik misschien wo 5 juni voor we in het vliegtuig naar Amerika stappen nog even een test er tegen aan gooien... Is dan pas wd 7, maar wie weet?!?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use