Jump to content

Voor Sab


beau

Recommended Posts

Ik sluit me natuurlijk aan!

 

Ik hoop van harte dat ze nu kan gaan herstellen en snel (over 3 weken?) naar huis mag.

 

 

 

Ook een knuf voor je pa, hij heeft het er ook maar moeilijk mee hè

 

 

 

Kus Laura

Link to comment
Share on other sites

LIEFFFFFFFFFFFFFFF (hoe doe ik van die grote letters ook alweer?? hihi)

 

Ja mijn moedertje is gisteren weer thuisgekomen, ze moet goed aansterken voor de operatie. Ze is maar liefst 8 kilo afgevallen en heeft nu een speciaal dieet om aan te komen haha. Terwijl ik het t.o. moet doen haha. Het is natuurlijk nog steeds niet erg goed (heel misselijk nog) maaar gelukkig wel een stukje beter. Ach ze wordt goed verzorgd gelukkig, dus komt vast allemaal goed!

 

Thanks Joost! xx :hug: :hug:

Link to comment
Share on other sites

Guest Amanda

Sab,

 

Een eigen topic heb je wel verdiend!

 

gefeliciteerd met je vader! Veel beterschap voor je mamma,

 

 

 

xx Amanda

Link to comment
Share on other sites

Sab, fijn dat het gezin weer compleet is en de verjaardag van je vader kan vieren!

 

 

 

Nog even (overvloedig waarschijnlijk) een tip over haar voeding, áls ze ook drinkvoeding heeft:

 

Er is een scala aan producten met extra energie, dat wordt vergoed door het ziekenfonds. Kan huisarts of dietist voorschrijven. Denk aan pakjes drinken, toetjes, vruchtenmoes, soep etc. Dus áls ze iets gekregen heeft, er is variatie mogelijk!!

 

 

 

Maar dat even terzijde; HEEL VEEL PLEZIER SAMEN!!!

Link to comment
Share on other sites

hoe was de verjaardag Sab?

 

En wat heb je kado gedaan?

 

 

 

Hoe gaat het met je moeder, hopelijk heeft ze het ook fijn gehad.

 

 

 

Amanda

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


 • Posts

  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use