Ga naar inhoud
Log in om dit te volgen  
patrician

Beetje creatief geweest vanmiddag...

Aanbevolen berichten

Ben weer eens een beetje bezig geweest met digiscrappen. Oftewel foto's "inplakken" en de pagina leuk op maken, maar dan op de laptop. Is alleen wel weer een beetje wennen, want alle spullen die ik gedownload ha heb ik niet meer... Dus beetje improviseren nu.

 

 

 

 

[ATTACH=CONFIG]5354[/ATTACH]

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Tekst is alleen niet zo duidelijk zie ik. Er staat:

 

Toen we wisten dat mama zwanger was hebben we ons opgegeven voor Moeders voor Moeders. Zij maken medicijnen voor vrouwen die niet zo makkelijk zwanger kunnen worden.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

En twee van mijn gedichten. Eentje stond zeker weten al hier op het forum (in mijn weblog) de andere weet ik niet zeker, maar schreef ik toen ik 12 was.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Vind dat echt heel knap als je zelf gedichten kan maken voor elk moment super hoor ;-)

 

Hoe gaat het met de zwangerschap ?

 

Liefs Jessica

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
Log in om dit te volgen   • Berichten

  • Beste Dames, Vanmorgen was ik in Düsseldorf. Ik heb heel leuk zitten praten met een vrouw van 41 jaar uit Wageningen.  Indien deze vrouw op het forum zit dan contact opnemen? Ik vind het erg leuk om even te praten en ervaringen uit te wisselen. groeten, Catlover
  • Ik heb een ritje in de aanbieding! 62 km naar UTRecht  Vertrek max augustus '19 vanuit omgeving Zwolle, PB als je mee wil 🙂
  • Beste Caro-linn, DD heeft mij niet gebeld vanmorgen. Dus dan moet mijn embryo nog leven. Woensdag terugplaatsing.  Het is een en al ellende. Ik vind het zo naar dat ik het nu moet opgeven. Had ik maar een dikke bankrekening. Dan kon ik nog een laatste poging wagen. Dan ben jij nog druk zat met een verhuizing in zicht. Heel veel succes daarmee en heel veel geluk in jullie nieuwe huis!
  • Tjee wat heftig. Ik snap dat dit een tranendal is. Is er nu al iets bekend verder? Ik hoop met je mee😘  ja wij hebben nu nog 2 cryos van de 4e punctie uit 2012. Ik ga deze in april/ mei laten terugplaatsen mits goed ontdooit. We gaan nu eerst verhuizen en dit is dus een stressvolle periode. Heel veel sterkte en hopelijk geluk met die ene emmy. Mijn duimen draaien🤞🏼
  • Beste Caro-Lin, Wat naar dat deze embryo'tjes ook niet zijn blijven plakken. Ik leef met je mee. Heb je er nu nog 2 in de vriezer? Ik heb vrijdag van mijn vierde ivf poging een punctie gehad in Düsseldorf. Bij de controles hadden ze 7 folikels gezien. Na de punctie waren er maar 3 eicellen. Gisteren heb ik een telefoontje gehad dat er maar 1 is gaan delen. Het is de vraag of die morgen wel haalt, anders word ik voor 9.00 uur gebeld.  Er worden maar 4 behandelingen vergoed en over 3 maanden word ik 43. Voor mij houdt alles op. Ik ben er echt helemaal kapot van en doe niks anders dan huilen. Ik wens jou nog heel veel sterkte.
 • Topics

×

Belangrijke informatie

Gebruiksvoorwaarden