Jump to content

Dankbaar


Vanessa

Recommended Posts

:love7: Ik ben al heeeel erg lang niet op dit geweldige forum geweest. Wij mogen met

grote dankbaarheid zeggen dat wij ouders zijn geworden via ICSI van 3! geweldige

kinderen. Bo is net 4 jaar geworden en gaat naar school en de jongens Raf en Ax worden morgen

alweer 3! jaar. En wat heb ik altijd veel steun aan alle meiden hier op dit forum gehad.

Ook heb ik hier veel geleerd wat ik mee kon nemen bij de beslissingen die er genomen

moesten worden met de behandelingen. Wees jullie er alsjeblieft van bewust dat jullie

voor elkaar van onschatbare waarde zijn en daarom voor iedereen een hele dikke knuffel!

Als ik iets voor iemand betekenen kan dan hoor ik het graag.

Link to comment
Share on other sites

Hallo Vanessa,

Leuk om te lezen!

En heerlijk dat je drie kindjes hebt via dit bizarre traject.

Ook ik heb veel aan het forum, toegankelijk en betrokken. Ik leer veel van de andere meiden en het maakt mondiger in je meest kwetsbare momenten.

Je kunt vast nog veel voor "ons" betekenen.

Groetjes,

Moes

Link to comment
Share on other sites

Hoi Vanessa,

 

Da's lang geleden. Ik kom hier ook niet veel meer, mis al mijn oude 'draaideur-genootjes' en 'pauzemeiden' en bekenden op de wachtbankjes, maar toch kom ik zo af en toe nog eens langs. Hier ook een superleuke eigen wijze 3-jarige. Nooit meer verwacht destijds maakt ze al onze dagen goed... Ook als je de moed verloren hebt kan het.

 

Hoe is het met je gezondheid (diabetis)?

 

Groet,

Moon

Link to comment
Share on other sites

Moon! Wat leuk om wat van je te lezen.

Moes, ook jij hebt een heftig verhaal....

Ik moet zeggen dat ik niet teveel aan deze periodes terug moet denken, babyboom kan ik ook echt niet kijken.

Het is net of ik alle ellende ergens in een doosje heb gestopt en het daar moet laten zitten.

Mijn diabetes gaat redelijk, het blijft een rotziekte. Inmiddels heb ik een diabetes hulphond, Yenthe, een grote zwarte poedel.

Zij gaat overal met mij mee naar toe, echt mijn rots in de branding. Mijn lijf heeft wel wat te lijden gehad van alle hormonen, op

het moment heb ik een gebroken voet (spontaan) en ik wil daarom toch mijn botdichtheid laten meten.

Je weet maar nooit.

Ik hoop dat ieders wens uit mag komen..... Dikke knuffel

Link to comment
Share on other sites

Wees jullie er alsjeblieft van bewust dat jullie voor elkaar van onschatbare waarde zijn en daarom voor iedereen een hele dikke knuffel!

 

Vanessa, ik wil je nog even zeggen dat ik dit bovenstaande zo'n mooi stukje van je vind en ik het alleen maar heel hard kan be-amen! Ik heb hier ook zoveel geleerd van zoveel dames en dat is zeker van onschatbare waarde!

Link to comment
Share on other sites

Het is net of ik alle ellende ergens in een doosje heb gestopt en het daar moet laten zitten... Herkenbaar! Mijn miskraam was een soort druppel die de emmer deed overlopen. Daarna aantal therapie sessies gehad en wat kwam daar ongekend heftig naar boven: de IVF jaren... Ik heb toen verdriet gekend dat ik nooit meer zal vergeten.

 

Heb je zo'n last van je diabetes dat je een hulphond hebt, Vanessa? Wat doet ze dan precies voor jou?

Heftig die gevolgen voor je lijf, maar 'priceless' je 3 kids!

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Hallo Vanessa,

 

OOK dankbaar!!

 

Leuk dat je weer reageert op het foum, ik ben ook lange tijd niet geweest en ik kijk toevallig en zie jouw berichtje.

 

Wouw de jongens alweer 3 jaar en Bo 4 Noa is ook alweer 3 en half, gaat super hard!

Maar ohzo leuk allemaal.

Ik ben ook zo dankbaar met dit forum ik heb echt super veel aan jullie gehad!

En ben ook zo dankbaar dat Noa er is, het was een zwaar traject maar het valt in het niets bij Noa ons allemaal geeft!!!

 

Fijn weekend, liefs Claudia

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use