Jump to content

Even voorstellen/contact met andere ivf/icsi moede


nicolette

Recommended Posts

Hallo allemaal,

 

Ik wil mij even voorstellen op dit forum. Mijn naam is Nicolette. Na de 3e icsi poging in azm Maastricht hebben wij op 11-7-2014 een prachtige zoon Koen mogen krijgen. Na een heftige bevalling gaat nu alles goed.

Ik kom graag in contact met andere icsi/ivf moeders.

Groetjes

Nicolette

Link to comment
Share on other sites

 • 3 weeks later...
Hallo allemaal, Ik wil mij even voorstellen op dit forum. Mijn naam is Nicolette. Na de 3e icsi poging in azm Maastricht hebben wij op 11-7-2014 een prachtige zoon Koen mogen krijgen. Na een heftige bevalling gaat nu alles goed. Ik kom graag in contact met andere icsi/ivf moeders.GroetjesNicolette
Hoi Nicolette,Mezelf vandaag aangemeld op het forum, wat fijn dat jullie een mooie zoon koen hebben gekregen, gaat alles goed?Mijn naam is Claudia, wij hebben een zoontje van 2 toen zwanger geraakt bij de 2e IUI poging. Vanaf januari 2014 weer onder behandeling bij stichting Geertgen voor een tweede wondertje, bij de 4e IUI poging weer zwanger geraakt maar helaas een miskraam gekregen.Inmiddels weer 7 keer IUI gehad met de laatste 3x slechte zaadkwaliteit, dus nu staan we voor de keus nog een keer IUI proberen of verder gaan met icsi, ik zie er erg tegen op met al die hormonen spuiten en de eicelpunctie enzo!Hoe is dit jou allemaal vergaan.Groetjes Claudia.
Link to comment
Share on other sites

Hoi Claudia, wat mooi dat jullie al een wondertje hebben. Ik begrijp je gevoel. Wij hebben na een half jaar hormonen slikken en op vaste tijden gemeenschap hebben zelf de keuze gemaakt om te stoppen in Venlo en hebben in Maastricht toen een second opinion aangevraagd daar vertelde de professor ons dat het zaad zo slecht was dat alleen icsi nog mogelijk was. Ons gevoel voor een kind was toen zo groot dat we er letterlijk alles voor over hadden. Ik kan me voor stellen dat je het eng vind. Wij denken nu ook aan een 2e maar zijn er al uit dat we volgend jaar weer beginnen aan een nieuwe poging. Ons gevoel voor een broertje of zusje voor onze zoon is groter dan de hele behandeling. Wij zijn in Maastricht super begeleid. Ze hebben daar een heel klein team van doktoren en verpleegkundige dat maakt het erg persoonlijk en prettig. Ik wens jullie heel veel succes met jullie keuze. Mocht je nog vragen hebben dan mag je die mij gerust stellen. Groetjes nicolette

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use