Jump to content

voorstellen en wat houd dit forum eigenlijk in


jongmoeder

Recommended Posts

Beste jongmoeder,

Ik ben heel blij voor je dat je op natuurlijke manier zwanger bent geworden en ons dat ook gunt, maar om nu te zeggen dat je het wel "leuk" vind om hier wat te lezen, vind ik een beetje vreemd. Dit forum is, denk ik, meer bedoeld voor meiden die in de mmm zitten en die hier steun en begrip krijgen van diegenen die hetzelfde moeten meemaken. Het komt bij mij een beetje over als leedvermaak. Misschien is een Viva- of babyforum een meer geschikte plek voor je om mee te kletsen?

 

Gr

noes

 

 

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Jongmoeder helaas blijven vele moeders met lege handen staan

En door dat woorden verkeerd geschreven of gelezen worden kan dat hard aankomen

 

Gelukkig sta je aan de andere kant van het gewoon zwanger worden

 

Hier kan ik van beide kanten mee praten

 

Het ligt heel gevoelig en als er dan staat leuk helaas is het niet leuk en zou iedereen gewoon kinderen kunnen krijgen of dat de behandelingen gewoon vergoed blijven tot hoeveel pogingen dan ook

 

Geniet van je gezinnetje en koester dat en weet dat het ook bij vele niet zo makkelijk gaat

Link to comment
Share on other sites

Uhm zo bedoel je het niet, maar in je tweede post schrijf je het, zo mogelijk, nog ongelukkiger.

Want het 'leuk vinden wat vrouwen allemaal doorstaan om zwanger te worden'?

Ik kan je zeggen, ik ben nu na bijna zes jaar medische molen zwanger. Maar aan de afgelopen zes jaar is niets leuk te noemen, de helse puncties, een spoed operatie midden in de nacht vanwege een buitenbaarmoederlijke zwangerschap met op de koop toe daarna een depressie, de honderden spuiten met hormonen, de honderden ziekenhuisbezoeken, mijn baan door al deze ellende kwijt geraakt, voor jan en allemaal je benen wijd doen voor het volgende onderzoek, vele vroege miskramen. En zo kan ik nog wel even door gaan. NEE, DAAR IS NIETS LEUKS AAN.

En dat de helft van de paren die aan deze emotionele rollercoaster begint, niet eindigt met het zo verlangde kindje. Dat maakt het alleen nog maar heftiger.

 

Ik ben blij dat jij een zoontje hebt, en dat deze medische molen je bespaard is gebleven. Maar ik hoop dat je onhandige opmerkingen (ook al bedoel je ze niet hopelijk niet zo), nu óns bespaard blijven.

Ik denk dat de suggestie van Noes een goede is en dat je beter je heil kunt zoeken op een ander babyforum.

Link to comment
Share on other sites

Ik snap dat het vervelend en pijn doet. Ik heb in mijn familie ook vrouwen die geen kinderen kunnen krijgen. Mijn moeder heeeft 4 kinderen waarvan 2 kleintjes en zo makkelijk was het niet voor haar.dusja ik ken genoeg mensen die jammer genoeg.zelfde hebben als jullie. En ik vind het.echt heel erg. Ik weet zelf dat ik 1jaar over had gedaan. Maar bij mij werkt alles.ik vind dit meer dan vreselijk . Ik gun jullie alemaal prachtige wonder

Link to comment
Share on other sites

Maar inderdaad ik ga wel naar ander forum. Blijkbaar ben ik hier niet welkom. Zoiets zou ik nooooit bedoelen. Mijn moeder heeft het zelf meegemaakt en die weet net zo hoe het is als jullie zelf. Ik hoop dat jullie wens uitkomt en uiteindelijk toch zwanger worden dat meen ik echt. Ik ben zelfvook niet hup 1 keer zwanger geworden . Dus zon pretje was het niet bij mij. Bij mij duurde het 1 jaar bij jullie zal het nog langer duren en dat vind ik verschrikkelijk. Nogmaaalsvsteun elkaar . Ooit komt je wens uit

 

 

Ik gun iedereen op dit forum een kind!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use