Jump to content

voorstellen en wat houd dit forum eigenlijk in


jongmoeder
 Share

Recommended Posts

hoi dames ik ben 20 en heb prachtig zoontje van 2 jaar! en woonsamen en geniet volop van me gezin , ik weet nu wat het inhoud ik ben natuurlijk zwanger geworden maar dit forum vind ik wel leuk om door te lezen . en ik gun echt iedereen een kind!!!

Link to comment
Share on other sites

Beste jongmoeder,

Ik ben heel blij voor je dat je op natuurlijke manier zwanger bent geworden en ons dat ook gunt, maar om nu te zeggen dat je het wel "leuk" vind om hier wat te lezen, vind ik een beetje vreemd. Dit forum is, denk ik, meer bedoeld voor meiden die in de mmm zitten en die hier steun en begrip krijgen van diegenen die hetzelfde moeten meemaken. Het komt bij mij een beetje over als leedvermaak. Misschien is een Viva- of babyforum een meer geschikte plek voor je om mee te kletsen?

 

Gr

noes

 

 

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Jongmoeder helaas blijven vele moeders met lege handen staan

En door dat woorden verkeerd geschreven of gelezen worden kan dat hard aankomen

 

Gelukkig sta je aan de andere kant van het gewoon zwanger worden

 

Hier kan ik van beide kanten mee praten

 

Het ligt heel gevoelig en als er dan staat leuk helaas is het niet leuk en zou iedereen gewoon kinderen kunnen krijgen of dat de behandelingen gewoon vergoed blijven tot hoeveel pogingen dan ook

 

Geniet van je gezinnetje en koester dat en weet dat het ook bij vele niet zo makkelijk gaat

Link to comment
Share on other sites

Uhm zo bedoel je het niet, maar in je tweede post schrijf je het, zo mogelijk, nog ongelukkiger.

Want het 'leuk vinden wat vrouwen allemaal doorstaan om zwanger te worden'?

Ik kan je zeggen, ik ben nu na bijna zes jaar medische molen zwanger. Maar aan de afgelopen zes jaar is niets leuk te noemen, de helse puncties, een spoed operatie midden in de nacht vanwege een buitenbaarmoederlijke zwangerschap met op de koop toe daarna een depressie, de honderden spuiten met hormonen, de honderden ziekenhuisbezoeken, mijn baan door al deze ellende kwijt geraakt, voor jan en allemaal je benen wijd doen voor het volgende onderzoek, vele vroege miskramen. En zo kan ik nog wel even door gaan. NEE, DAAR IS NIETS LEUKS AAN.

En dat de helft van de paren die aan deze emotionele rollercoaster begint, niet eindigt met het zo verlangde kindje. Dat maakt het alleen nog maar heftiger.

 

Ik ben blij dat jij een zoontje hebt, en dat deze medische molen je bespaard is gebleven. Maar ik hoop dat je onhandige opmerkingen (ook al bedoel je ze niet hopelijk niet zo), nu óns bespaard blijven.

Ik denk dat de suggestie van Noes een goede is en dat je beter je heil kunt zoeken op een ander babyforum.

Link to comment
Share on other sites

Ik snap dat het vervelend en pijn doet. Ik heb in mijn familie ook vrouwen die geen kinderen kunnen krijgen. Mijn moeder heeeft 4 kinderen waarvan 2 kleintjes en zo makkelijk was het niet voor haar.dusja ik ken genoeg mensen die jammer genoeg.zelfde hebben als jullie. En ik vind het.echt heel erg. Ik weet zelf dat ik 1jaar over had gedaan. Maar bij mij werkt alles.ik vind dit meer dan vreselijk . Ik gun jullie alemaal prachtige wonder

Link to comment
Share on other sites

Maar inderdaad ik ga wel naar ander forum. Blijkbaar ben ik hier niet welkom. Zoiets zou ik nooooit bedoelen. Mijn moeder heeft het zelf meegemaakt en die weet net zo hoe het is als jullie zelf. Ik hoop dat jullie wens uitkomt en uiteindelijk toch zwanger worden dat meen ik echt. Ik ben zelfvook niet hup 1 keer zwanger geworden . Dus zon pretje was het niet bij mij. Bij mij duurde het 1 jaar bij jullie zal het nog langer duren en dat vind ik verschrikkelijk. Nogmaaalsvsteun elkaar . Ooit komt je wens uit

 

 

Ik gun iedereen op dit forum een kind!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share



 • Posts

  • Hai goedemorgen dames, na lang wachten is op 5 Juli onze zoon geboren. Het is een heftige maar mooie bevalling geweest.    Hopefullness, zie na jou berichtje van 27-04 geen nieuwe meer. Hoe is het gegaan?
  • Proficiat @Chrissy wat een fantastisch nieuws! 8 Weken alweer, wat gaat het snel he? Fijn dat ze niet zo groot was als vantevoren ingeschat, bij mij viel het ook reuze mee, ze zat op de +1 lijn dus dat is helemaal prima, die heeft ze een poosje gevolgd, daarna ging ze aan het dalen, nu zit ze tussen 0 en -1 vinden ze ook prima. Ze ontwikkeld zich goed, plast en poept, met borstvoeding zien ze dat wel vaker dat ze in het begin heel hard groeien en dat het later stabiliseert. Ze krijgt inmiddels ook hapjes natuurlijk, ze is nu bijna 7 maanden en heeft maatje 68 weegt ruim 7 kg. Ik heb even nagekeken wat zij woog met 8 weken, ze was toen ook 5 kg, toen zat ze nog op de +1 lijn ongeveer. Ze hebben je wel lang door laten lopen zeg, jeetje, waarom doet een ziekenhuis niet wat een fertiliteitsarts adviseert? Dat zeggen ze toch niet voor niks? Gelukkig dat het uiteindelijk wel goedgekomen is, maar dat je hebt moeten praten als brugman zal niet fijn geweest zijn. Ik had gelukkig een gynaecoloog in het ziekenhuis die dat zelf al bedacht had, ze zei hetzelfde als jouw arts, niet voorbij de 40 weken laten gaan, eerder inleiden. Gelukkig dat je nog een fijne bevalling hebt gehad uiteindelijk, ja, wat is fijn, een bevalling is nooit fijn denk ik, maar als je er met een goed gevoel op terugkijkt dan is het goed toch? En dat je de zwangerschap aan het eind beu was moet je je niet schuldig over voelen hoor, dat heeft iedereen! Ik ook! We wilden dat heel graag idd, maar die laatste loodjes zijn heel zwaar, voor iedereen, de zwangerschap is ook enkel een doel om dat te verkrijgen wat je graag wil, een kindje en dat is ons mooi gelukt! Wat een stomme opmerking van die kraamverzorgster, alsof je daar op zit te wachten en alsof wij, iets minder piepjonge moeders al een soort van oma's zijn. Tegen mij zeiden ook veel mensen... Maar je bent een stuk ouder nu! Ja? En? Dus? Ik ben gezond, dus? Heb er niks mee geleden met de bevalling en kuierde zelf naar het bureau voor de 2 weken afspraak daar (half uurtje lopen enkele reis). Ik voelde me prima, zij deed het goed en de gebroken nachten vond ik ook reuze meevallen. Het leek wel alsof iedereen er een punt van maakte behalve ik. Die arts had helemaal gelijk. Mijn huisarts zei destijds, de kansen zijn misschien niet hoog, maar als je niks doet is het sowieso 0. Elke kans, hoe klein ook, is een kans. En zie, je grootste wens is in vervulling gegaan, met IUI notabene! Niet eens IVF. Ik sluit me helemaal aan bij jouw woorden Chrissy, neem alle kansen die je krijgt met beide handen aan, laat die artsen maar lullen! Geniet van je wondertje, maar dat komt vast goed.   
  • Lieve allemaal,  Het is alweer bijna 8 weken geleden, maar eind mei is ons mooie meisje geboren. Gezond en wel! En.... Ze was ook helemaal niet zo groot als ze werd ingeschat! Was dat bij jou ook niet zo @Kitje? Inmiddels is het een flinke dame die al 5 kilo weegt hihi.   Uiteindelijk wel ingeleid, maar toen liep ik al bijna tegen de 40 weken. Zat er ook behoorlijk doorheen tegen het einde en voelde me daar ook weer slecht over, want ik wilde dit toch zo graag? Nog moeten praten als brugman om uiteindelijk op tijd ingeleid te worden. De fertiliteitsarts had ons namelijk benadrukt om niet langer dan 40 weken door te lopen ivm de achteruitgang van de placenta, maar hier in het ziekenhuis wilden ze daar nog niet zo aan zucht...  Uiteindelijk wel een hele fijne bevalling gehad (tenminste, tot zover dat kan) dus het ziekenhuis heeft het weer een beetje goed gemaakt met me 😉 Ik was ook heel snel weer hersteld na de bevalling. Ik hoor het de kraamverzorgster nog zeggen tegen mijn man: "Ze herstelt heel snel voor een oudere moeder". Jawel, wij oudere moeders kunnen dat gewoon 💪 Deze tijd denk ik nog regelmatig terug aan vorig jaar rond deze tijd.... Toen net de deceptie in het ziekenhuis achter de rug en net aangeklopt bij de fertiliteitskliniek. Nog al die onzekerheid of onze grootste wens ooit nog in vervulling zou gaan. Het verdriet en toch ook weer de hoop die ze ons in de kliniek weer gaven. Ik hoor het de oudere arts nog zeggen: :"Je moet altijd hoop blijven houden". En inmiddels ligt er een mooi en heel gezond meisje in mijn armen.  Meiden die hier nog meelezen: Houd vol! Net na mijn 42ste verjaardag ben ik zwanger geraakt van een gezond kindje. Het is dus zeker mogelijk en laat je niks aanpraten door artsen die het denken beter te weten.     
  • Helaas is het hier heel stilletjes de laatste tijd @Mini123 maar fijn te horen dat je wat aan de informatie hebt gehad die wij allen gepost hebben hier. Het zijn voornamelijk eigen ervaringen en onderzoeken dat we gedeeld hebben, hopelijk heb je er wat aan. Ik ben momenteel niet in traject, ik ben een half jaar geleden bevallen van een gezonde dochter, heb nog wel een cryo, maar ik heb momenteel nog geen plannen deze te laten terugplaatsen, maar misschien dat er nog meiden aansluiten hier die wel in traject zitten, ik heb het als heel prettig ervaren om mijn ervaringen en gevoelens te kunnen delen met mensen die weten en snappen wat er in je omgaat, het is geen gemakkelijk traject, met veel ups en downs, hoop en verdriet. Ik wens je heel veel succes toe met je eerste ICSI traject, je zal binnenkort wel een echo hebben denk ik om te kijken hoeveel eitjes er groeien bij je, hopelijk heb je flink veel eitjes om te oogsten! Als je zin hebt kun je altijd een berichtje achterlaten hier om te laten weten hoe het met je gaat, ik kom af en toe nog weleens kijken, maar ben niet zo heel vaak meer online hier. Groetjes!
  • @Hopefulness hoe is het afgelopen meis? Ik kon een tijdje niet inloggen en kan niet zien of ik wat van je berichten gemist heb.    
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use