Jump to content

Nij Geertgen kliniek Elsendorp


mamapapa

Recommended Posts

Ik zit in de MMM bij Nij geertgen in Elsendorp. Het is een hele fijne kliniek die jouw behandeld als een persoon ipv een nummertje.

Ben benieuwd wie daar allemaal wordt behandeld. Al die fertiliteit artsen en gynaecologe, verpleegkundige, secretaresse zijn top en top te aardig!

Link to comment
Share on other sites

Hoi

 

Ja hoor ik loop daar nu weer voor een brusje.. wij zitten daar al sinds 2011.

 

Onze dochter is uit een ICSI poging gekomen grotendeels geleid door dr Wissman.

 

En nu onze 1ste ICSI poging voor een brusje, grotendeels geleid door dr Wissman en weer zwanger :)

 

Hele fijne mensen die nieuwe directeur is ook erg aardig!!

 

Succes daar!

Link to comment
Share on other sites

Helemaal mee eens! Ik heb zowel de punctie als tp van dr wissman gehad. Wat is dat een fijne man. Bij elke onderzoeken en bij de punctie en tp keek ie heel lief en zei je gaat me wel blij maken hé. Beloof me dat je zwanger raakt. Hahaha. Ja die directeur is wel veel beter dan die andere! Dank je wel en jij ook hé.

Link to comment
Share on other sites

Helemaal mee eens! Ik heb zowel de punctie als tp van dr wissman gehad. Wat is dat een fijne man. Bij elke onderzoeken en bij de punctie en tp keek ie heel lief en zei je gaat me wel blij maken hé. Beloof me dat je zwanger raakt. Hahaha. Ja die directeur is wel veel beter dan die andere! Dank je wel en jij ook hé.

 

Ja .. tis zo'n lieve man Wissman..

 

Maar dr Ruis was ook erg goed als directeur.. daar heb ik ook regelmatig een afspraak bij gehad.. dat was echt een lieve lieve man!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use