Jump to content

Tweed punctie


Millie

Recommended Posts

Hallo ik ben heel benieuwd of hier ook mensen zitten die ook al 11 terug plaatsingen gehad hebben ik heb er 10 van me eerste punctie en dinsdag me tweede punctie gehad en vrijdag de terugplaatsing gehad dus nou weer hopen had vanmorgen wel een beetje roze afscheiding hopelijk kan iemand mijn vertellen dat dat niet gelijk fout is ☺️

Link to comment
Share on other sites

Hallo ik ben heel benieuwd of hier ook mensen zitten die ook al 11 terug plaatsingen gehad hebben ik heb er 10 van me eerste punctie en dinsdag me tweede punctie gehad en vrijdag de terugplaatsing gehad dus nou weer hopen had vanmorgen wel een beetje roze afscheiding hopelijk kan iemand mijn vertellen dat dat niet gelijk fout is ☺️

Hoi Millie, ik an niet met je meepraten over het aantal tp's. Je zegt dat je vrijdag de tp hebt gehad en nu lichtroze bloedverlies? Hoeveel dagen oud zijn je embryo's of embryo?

je kunt lichtroze minimaal bloedverlies hebben door een innesteling of een vaatje geraakt hebben met het inbrengen van de bollen. Schrijf lekker met ons mee op het forum van januari?

Sterkte en succes duim voor je?

Liefs Hooe&Faith

Link to comment
Share on other sites

Hoi millie, zegt nog niks de roze afscheiding. Ik heb dat 2 x gehad week na embryo tp. Was toen wel zwanger.. K sluit me aan bij de reactie van hope & feith.

 

Ik heb de laatste jaren al 21 cryo tp gehad. 18 in hormoongestimuleerde cyclus; zonder het gewenste resultaat. (Werd wel 3 zwanger van verse embryo's) vorige cryo tp in eigen cyclus; Zwanger helaas leeg vruchtzakje met 6,4 weken.

Laatste cryo tp (2 stuks) ook in eigen cyclus; nu zwanger van tweeling. (Wij deden icsi ivm slecht zaad)

 

Ik hoop voor je dat het deze keer raak is, succes!

Link to comment
Share on other sites

Hou ik weet nog niet precies hoe alles werk hoop dat het zo goed gaat ik heb nou me verse eitje terug geplaatst gekregen dit is de eerste weer van af de punctie en bij alle terug plaatsingen heb ik nog geen bloed gehad na de terug plaatsing dus hoop echt dat het innestel bloed is ik ben blij dat ik het hier met jullie kan delen

Hoi Millie, ik an niet met je meepraten over het aantal tp's. Je zegt dat je vrijdag de tp hebt gehad en nu lichtroze bloedverlies? Hoeveel dagen oud zijn je embryo's of embryo?je kunt lichtroze minimaal bloedverlies hebben door een innesteling of een vaatje geraakt hebben met het inbrengen van de bollen. Schrijf lekker met ons mee op het forum van januari? Sterkte en succes duim voor je?Liefs Hooe&Faith
Link to comment
Share on other sites

Simha jeetje wat een verhaal dacht dat het bij mijn erg was maar dat is helemaal wat ben heel blij voor je dat je nu zwanger bent eb dat woord zeker beloond met een tweeling heel mooi wij doen ook icsi als dat nodig is gaat dat automatisch ☺️Maar hoop echt dat het bij deze blijft ben er wel een keer klaar voor na 7 jaar gestopt met de pil

Hoi millie, zegt nog niks de roze afscheiding. Ik heb dat 2 x gehad week na embryo tp. Was toen wel zwanger.. K sluit me aan bij de reactie van hope & feith. Ik heb de laatste jaren al 21 cryo tp gehad. 18 in hormoongestimuleerde cyclus; zonder het gewenste resultaat. (Werd wel 3 zwanger van verse embryo's) vorige cryo tp in eigen cyclus; Zwanger helaas leeg vruchtzakje met 6,4 weken.Laatste cryo tp (2 stuks) ook in eigen cyclus; nu zwanger van tweeling. (Wij deden icsi ivm slecht zaad)Ik hoop voor je dat het deze keer raak is, succes!
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use