Jump to content

Lage amh waarde


Recommended Posts

Hallo,

 

Afgelopen week heb ik mijn laatste vergoede poging gehad en deze is helaas niet geslaagd. Zelf wilde ik deze poging niet door laten gaan omdat ik maar 2 folikkels had maar kreeg 2 dagen voor de punctie te horen dat ik een amh waarde heb van 0,27 en dat ze bang warm dat ik er bij een volgende poging helemaal geen 1 zou hebben. Ik wist niet wat ik hoorde. Het is daar nooit over gegaan, sterker nog er is zelfs vastgesteld dat ik minimaal 4 folikkels zou moeten hebben vanwege het pgd stuk wat erbij komt. De eerste poging stond ik ook gewoon op 150 gonal-f. Nu ik mij er wat meer ik heb verdiept vraag ik me af of ze mij niet eerder hadden moeten vertellen dat de amh waarde zo laag was? En hadden ze als ze goed hadden gekeken wel kunnen zeggen dat er 4 nodig heb? Ze hadden toch van te voren kunnen weten dat dit waarschijnlijk niet haalbaar was?

Zal ik dit allemaal nog aankaarten in een laatste gesprek? Heeft er iemand tips?

Link to comment
Share on other sites

haj june, wat rot dat het niet gelukt is... maar nig rotter dat ze nooit verteld hebben van de waarde wand dan had je wellicht met een hoge dosis menopur er meer uit kunnen halen..ik vind het ook raar dat ze je zo voor blok hebben gezet nadat je zelf wilde stoppen en emotioneel er flink doorheen zat.. hier zijn ze altijd heel duidelijk over de waarde geweest. ik zou het zeker aankaarten en aangeven dat dit niet netjes was.. of je meer eicellen had kunnen krijgen bij een volgende poging weet ik niet precies omdat ik me er niet zo in verdiept heb. ik heb het wel eerder gelezen op het forum. sterkte

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use