Ga naar inhoud
Log in om dit te volgen  
Redactie_TTNY

Gezocht: stellen die een adoptiekindje verwachten

Aanbevolen berichten

Voor een nieuw RTL4 programma genaamd ‘This Time Next Year’ zijn wij op zoek naar mensen die dit jaar of begin 2018 hun adoptiekindje hopen te verwelkomen in hun leven. Het programma volgt mensen die binnen een jaar een bepaalde wens hebben vervuld. Het doel van het programma is de kijker te laten zien dat verandering op eigen kracht echt mogelijk is en hoopt anderen daarmee te inspireren. Alle doelen/wensen zijn mogelijk: van gewichtsverlies tot het vinden van een nieuwe liefde, van het beklimmen van de Kilimanjaro tot het krijgen van een kindje.

 

Het krijgen van een kindje, in welke vorm van ook, is absoluut heel bijzonder en verre van vanzelfsprekend. Een adoptieproces vergt bijvoorbeeld veel inzet en geduld van de ouders. Voor het programma ‘This Time Next Year’ zijn wij op zoek naar mensen die dit jaar of begin 2018 hun adoptiekindje verwachten en deze bijzondere gebeurtenis met ons willen delen.

 

Ben jij geïnteresseerd en/of wil je meer informatie? Stuur dan (geheel vrijblijvend) een mailtje naar: marjet@vorstmedia.tv

 

Om een indruk van het programma te krijgen, kan je de oproep op onze website bekijken:

www.rtl.nl/thistimenextyear

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
Log in om dit te volgen  ×

Belangrijke informatie

Gebruiksvoorwaarden