Jump to content

ivf poging


lyan

Recommended Posts

goedemorgen.

 

ik ben nieuw hier.

heb net mijn 2de ivf poging achter de rug. eerste was geeindigd in een vroege miskraam.

nu de 2de verliep eigenlijk het zelfde als de eerste.. ook 2 dagen voor de test lichte bloeding op testdag positief testen en na de bloeding negatief testen. alleeb het verschil was nu dat ik alleen maar bloed had met afvegen en dat ik ook geen stolsels ofzo verloren ben... ziekenhuis vond het raar en moest 1 week afwachten want volgens hun zou ik een goede menstruatie moeten krijgen na de negatieve test(miskraam) de week is voorbij zonder bloeding.. wel heb ik me zwaar slecht gevoelt in die week.. misselijk duizelig overgeven heel erg moe.. gisterochtend test gedaan toch negatief.. nu wil het ziekenhuis me vrijdag zien voor een echo.. alleen nu heb ik onzettende pijn in me onderbuik. ben bang voor een bbz omdat ik daar volgens hun grotere kans op heb. alleen is mijn vraag test je met een bbz negatief? of is er miss tg hoop dat het wel gelukt is.

Link to comment
Share on other sites

het klinkt niet heel positief. had graag wat anders gezegd natuurlijk wand het is je gegunt.. geef niet op onze dochter kwam pas na icsi 5 toen ik alle moed had verloren.. wellicht kunnen ze je in het ziekenhuis nog wel een onderzoek geven wat de reden zou kunnen zijn dat ze wel nestelen maar dan stoppen? wellicht de bloedwaarde chekke..of dat het gewoon domme pech is

Link to comment
Share on other sites

ik heb afgelopen december ook een bbz gehad en ik teste gewoon positief .zelf's nog nadat deze operatief verwijderd was een aantal weken .

ook beetje afhankelijk hoeveel hormonen je aanmaakt . ik tesste wel pas aantal dagen na mijn officiële testdag met een knalstreep de eerste dagen kreeg ik maar een heel licht streepje .

dus dat kan er wel mee te maken hebben

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use