Ga naar inhoud
Log in om dit te volgen  
Sjef72

Hoe werkt zaad donatie bij IVF?

Aanbevolen berichten

Hoe werkt het zaad doneren bij een IVF behandeling? Mijn vriendin en ik willen gaan voor een IVF behandeling, alleen vraag ik me oprecht af hoe het zaad geven gaat.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites
Gast Sas25

Wil je het aan je vriendin geven voor een bevruchting? Of doneren aan andere vrouwen / stellen? Daar is namelijk dit topic voor bedoeld volgensmij.

 

Ben je al doorverwezen door de huisarts en heeft de gynaecoloog verteld dat jullie voor ivf moeten gaan?

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites
Hoe werkt het zaad doneren bij een IVF behandeling? Mijn vriendin en ik willen gaan voor een IVF behandeling, alleen vraag ik me oprecht af hoe het zaad geven gaat.

Nou, het niet romantische verhaal is: jij krijgt een steriel potje. Jij zorgt dat je klaar komt in dat potje, doet de deksel erop en levert dat in bij het lab.

Als jullie voor ivf gaan, is het even de vraag of de punctie voor het prikken van je vriendins eicellen gebeurd in hetzelfde ziekenhuis als waar het lab is, of in een ander zh. Bij ons was het zo dat ze eerst de punctie bij mij deden. Mijn vriend kreeg mijn eitjes in een speciaal koffertje mee en moest dat bij het vumc afgeven. Hij kreeg daar een potje. Het is een steriele kamer met een tvscherm. Hij wilde liever niets aanraken, haha. Fapfap met het handje, potje inleveren en dan doen ze op het lab verder hun werk om jouw beste zaad te selecteren. Is dat antwoord op je vraag?

 

Verstuurd vanaf mijn LG-H850 met Tapatalk

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites
Haha Johanna !

Hihi, ja, klinkt wel wat plastisch zo. Tja, romantisch is anders. Effectief is het gelukkig wel.

 

Oh, en 2 dagen voor de punctiedag geen ejaculatie. Mocht jouw zaadtelling een issue zijn, dan helpt het om als man zink en foliumzuur extra te slikken, dit verhoogd jouw spermahoeveelheid. Nu alvast mee starten dan :)

 

Verstuurd vanaf mijn LG-H850 met Tapatalk

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
Log in om dit te volgen   • Berichten

  • Ik zoek nog GOndela , wie kan mij helpen 
  • Hoi Steffie,  Dat scheelt enorm als je een eigen donor hebt. Ik hoop ook voor je dat het nu raak zal zijn. In Düsseldorf doen ze behandelingen die ze hier niet doen zoals een embryo terugplaatsen bij 5 dagen. In Nederland doen ze het bij 3 dagen. De medicijnen zijn ook totaal anders als in Nederland. Heb hier al 3 ivf pogingen gehad en dat heeft niets opgeleverd. Ik wil er echt alles aan gedaan hebben om zwanger te worden. Ik ben bijna 43. Dus het is nu of nooit! Ik hoop dat ik in het weekend ongesteld word en komende week kan beginnen. De medicijnen heb ik al in huis.  
  • Hoi catlover  Wij hebben via de donor handig i.v.m. dat mijn vriend geen zaad heeft. Heb ook nog niet aan de hormonen gezeten en dat ga ik nu wel dus erg spannend allemaal. Hoop dat me laatste kans iui  raak zal zijn.   Waarom in Düsseldorf als ik vragen mag? En wanneer ga je beginnen in Düsseldorf?  Dankjewel  en jij ook heel veel succes!
  • Hallo Stefanie, Leuk dat je ook op het forum zit. Komt er wat leven in de brouwerij.  Je hebt al heel veel iui pogingen achter de rug. Hebben jullie een eigen donor of via de donorbank? Dat is een kostbare aangelegenheid namelijk.  Spannend dat je ook gaat beginnen met ivf. Ik ga zelf beginnen met ivf in Düsseldorf. Net als jij zie ik er ook wel tegenop vanwege de afstand.  Ik wens jullie heel veel succes en hoop dat het gauw lukt.  Hou ons op de hoogte hier! Groetjes,   Catlover  
  • Hee,   Weet niet of ik hier goed zit maar zie weinig berichten van de afgelopen dagen op deze forums.. Ik zal me even voorstellen ik ben Stephanie 24 jaar en wij zijn bijna 2 jaar bezig. We zijn nu nog bezig met iui  met donorzaad  aankomende  keer word onze 15e keer.. Heb 2 miskramen gehad. En ga na aankomende keer beginnen aan ivf. Ik vind het wel fijn om verhalen te lezen van vrouwen die met soort gelijke dingen bezig zijn. Heb zelf nog nooit iets geschreven op een site  maar misschien is dit wel fijn dus doe ik het nu gewoon!🤗. Ik kijk wel naar de ivf op ook i.v.m. mijn werk en ik 1 uur moet rijden naar het ziekenhuis telkens. Iedereen heel veel succes!   Groetjes
 • Topics

×

Belangrijke informatie

Gebruiksvoorwaarden