Ga naar inhoud
Log in om dit te volgen  
Sjef72

Hoe werkt zaad donatie bij IVF?

Aanbevolen berichten

Hoe werkt het zaad doneren bij een IVF behandeling? Mijn vriendin en ik willen gaan voor een IVF behandeling, alleen vraag ik me oprecht af hoe het zaad geven gaat.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites
Gast Sas25

Wil je het aan je vriendin geven voor een bevruchting? Of doneren aan andere vrouwen / stellen? Daar is namelijk dit topic voor bedoeld volgensmij.

 

Ben je al doorverwezen door de huisarts en heeft de gynaecoloog verteld dat jullie voor ivf moeten gaan?

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites
Hoe werkt het zaad doneren bij een IVF behandeling? Mijn vriendin en ik willen gaan voor een IVF behandeling, alleen vraag ik me oprecht af hoe het zaad geven gaat.

Nou, het niet romantische verhaal is: jij krijgt een steriel potje. Jij zorgt dat je klaar komt in dat potje, doet de deksel erop en levert dat in bij het lab.

Als jullie voor ivf gaan, is het even de vraag of de punctie voor het prikken van je vriendins eicellen gebeurd in hetzelfde ziekenhuis als waar het lab is, of in een ander zh. Bij ons was het zo dat ze eerst de punctie bij mij deden. Mijn vriend kreeg mijn eitjes in een speciaal koffertje mee en moest dat bij het vumc afgeven. Hij kreeg daar een potje. Het is een steriele kamer met een tvscherm. Hij wilde liever niets aanraken, haha. Fapfap met het handje, potje inleveren en dan doen ze op het lab verder hun werk om jouw beste zaad te selecteren. Is dat antwoord op je vraag?

 

Verstuurd vanaf mijn LG-H850 met Tapatalk

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites
Haha Johanna !

Hihi, ja, klinkt wel wat plastisch zo. Tja, romantisch is anders. Effectief is het gelukkig wel.

 

Oh, en 2 dagen voor de punctiedag geen ejaculatie. Mocht jouw zaadtelling een issue zijn, dan helpt het om als man zink en foliumzuur extra te slikken, dit verhoogd jouw spermahoeveelheid. Nu alvast mee starten dan :)

 

Verstuurd vanaf mijn LG-H850 met Tapatalk

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
Log in om dit te volgen   • Berichten

  • Beste Dames, Vanmorgen was ik in Düsseldorf. Ik heb heel leuk zitten praten met een vrouw van 41 jaar uit Wageningen.  Indien deze vrouw op het forum zit dan contact opnemen? Ik vind het erg leuk om even te praten en ervaringen uit te wisselen. groeten, Catlover
  • Ik heb een ritje in de aanbieding! 62 km naar UTRecht  Vertrek max augustus '19 vanuit omgeving Zwolle, PB als je mee wil 🙂
  • Beste Caro-linn, DD heeft mij niet gebeld vanmorgen. Dus dan moet mijn embryo nog leven. Woensdag terugplaatsing.  Het is een en al ellende. Ik vind het zo naar dat ik het nu moet opgeven. Had ik maar een dikke bankrekening. Dan kon ik nog een laatste poging wagen. Dan ben jij nog druk zat met een verhuizing in zicht. Heel veel succes daarmee en heel veel geluk in jullie nieuwe huis!
  • Tjee wat heftig. Ik snap dat dit een tranendal is. Is er nu al iets bekend verder? Ik hoop met je mee😘  ja wij hebben nu nog 2 cryos van de 4e punctie uit 2012. Ik ga deze in april/ mei laten terugplaatsen mits goed ontdooit. We gaan nu eerst verhuizen en dit is dus een stressvolle periode. Heel veel sterkte en hopelijk geluk met die ene emmy. Mijn duimen draaien🤞🏼
  • Beste Caro-Lin, Wat naar dat deze embryo'tjes ook niet zijn blijven plakken. Ik leef met je mee. Heb je er nu nog 2 in de vriezer? Ik heb vrijdag van mijn vierde ivf poging een punctie gehad in Düsseldorf. Bij de controles hadden ze 7 folikels gezien. Na de punctie waren er maar 3 eicellen. Gisteren heb ik een telefoontje gehad dat er maar 1 is gaan delen. Het is de vraag of die morgen wel haalt, anders word ik voor 9.00 uur gebeld.  Er worden maar 4 behandelingen vergoed en over 3 maanden word ik 43. Voor mij houdt alles op. Ik ben er echt helemaal kapot van en doe niks anders dan huilen. Ik wens jou nog heel veel sterkte.
 • Topics

×

Belangrijke informatie

Gebruiksvoorwaarden